Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chodzi mi o film opowiadający o porwaniu chłopca - z tego co pamiętam porwał go jego własny ojciec. Dziecko po kilku latach zostało zwrócone matce, ale bardzo zaniedbane. Pamiętam jeszcze (jesli miałoby to w czymś pomóc), że matka miała drugiego męża i w międzyczasie urodziła drugie dziecko. Bardzo proszę o pomoc, bo...

więcej

Witam. Na gwałt szukam filmu ,akcja dzieje się chyba we Francji w parku jest to zlepek wieku historii miłosnych nie połączonych ze sobą, na końcu para dziadków odnajduje się w tym parku po kilkudziesięciu latach. Napewno ktoś widział, ja go parę lat temu na yt oglądałem

Zakładam ten temat ,ponieważ od dłuższego czasu się nad tym zastanawiałem a nigdy nie trafiłem na podobne zagadnienie. Czy w polskich filmach/serialach natrafiliście na scenę pościgu, ucieczki czy nawet zwykłej jazdy która utkwiła wam w pamięci lub zrobiła na was wrażenie ? Były tam jakieś drobne sceny samochodowe np....

więcej

Poszukuję filmu z lat 2010-2015, czarno-białego, nakręconego w stylu nowej fali.
Jest to rodzaj romansu mężczyzny i kobiety, najprawdopodobniej pozbawionego typowej fabuły.

Szukam filmu o nastolatkach, którzy sprzeciwiają się polityce szkoły i próbują manifestować to na różne sposoby. Między innymi podpalają boisku i niechcący jeden chłopak się podpala, rozrzucają prezerwatywy itd... Na koniec są pokazani prawdziwi nastolatkowie, którzy byli ukarani za różne rzeczy m. in. pamiętam...

takie coś, że murzynowi z auta cabrio an początku filmu podprowaDZILI DZIECKO.... potem poznał taką murzynkę mulatkę, która pomagaała mu zebrac kase na odbicie dzieciaka.... w miedzyczasie jak uciekali to gdzies zatrzymali się w LA w jakimś luksusowym domu, gdzie jak włączył sie alarm to przybyli ochroniarze, i momo,...

więcej

Cześć, mam wielką prośbę.
Czy ktoś z was pamięta może tytuł filmu o następującej fabule:
Młoda kobieta żyje w szczęśliwym związku z facetem. Ich sielankę przerywa jednak była partnerka jej faceta, która z początku jedynie straszy, a później próbuje zabić tę kobietę. Wystraszona bohaterka wynajmuje detektywa, aby...

Taki jak za OJ Simpsonem, przez cały film bez jakichś super wyścigów, czy strzelanin.

Na końcu dziecko wypada przez okno... Kojarzy ktoś.

Na wstępie zacznę, że z filmu nie za dużo pamiętam i może być ciężko :D
Film o historii miłosnej dwójki młodych ludzi ( może nastolatków ), obchody Święta 4 lipca w tle lub innego popularnego święta w USA. Młodzi kilka dni przebywają u chłopaka w posiadłości ( ma bogatych rodziców albo raczej ojca, bo matka zmarła )....

więcej