Chodzi mi o film opowiadający o porwaniu chłopca - z tego co pamiętam porwał go jego własny ojciec. Dziecko po kilku latach zostało zwrócone matce, ale bardzo zaniedbane. Pamiętam jeszcze (jesli miałoby to w czymś pomóc), że matka miała drugiego męża i w międzyczasie urodziła drugie dziecko. Bardzo proszę o pomoc, bo...
więcejWitam. Na gwałt szukam filmu ,akcja dzieje się chyba we Francji w parku jest to zlepek wieku historii miłosnych nie połączonych ze sobą, na końcu para dziadków odnajduje się w tym parku po kilkudziesięciu latach. Napewno ktoś widział, ja go parę lat temu na yt oglądałem
Zakładam ten temat ,ponieważ od dłuższego czasu się nad tym zastanawiałem a nigdy nie trafiłem na podobne zagadnienie. Czy w polskich filmach/serialach natrafiliście na scenę pościgu, ucieczki czy nawet zwykłej jazdy która utkwiła wam w pamięci lub zrobiła na was wrażenie ? Były tam jakieś drobne sceny samochodowe np....
więcej
Poszukuję filmu z lat 2010-2015, czarno-białego, nakręconego w stylu nowej fali.
Jest to rodzaj romansu mężczyzny i kobiety, najprawdopodobniej pozbawionego typowej fabuły.
Szukam filmu o nastolatkach, którzy sprzeciwiają się polityce szkoły i próbują manifestować to na różne sposoby. Między innymi podpalają boisku i niechcący jeden chłopak się podpala, rozrzucają prezerwatywy itd... Na koniec są pokazani prawdziwi nastolatkowie, którzy byli ukarani za różne rzeczy m. in. pamiętam...
takie coś, że murzynowi z auta cabrio an początku filmu podprowaDZILI DZIECKO.... potem poznał taką murzynkę mulatkę, która pomagaała mu zebrac kase na odbicie dzieciaka.... w miedzyczasie jak uciekali to gdzies zatrzymali się w LA w jakimś luksusowym domu, gdzie jak włączył sie alarm to przybyli ochroniarze, i momo,...
więcej
Cześć, mam wielką prośbę.
Czy ktoś z was pamięta może tytuł filmu o następującej fabule:
Młoda kobieta żyje w szczęśliwym związku z facetem. Ich sielankę przerywa jednak była partnerka jej faceta, która z początku jedynie straszy, a później próbuje zabić tę kobietę. Wystraszona bohaterka wynajmuje detektywa, aby...
Na wstępie zacznę, że z filmu nie za dużo pamiętam i może być ciężko :D
Film o historii miłosnej dwójki młodych ludzi ( może nastolatków ), obchody Święta 4 lipca w tle lub innego popularnego święta w USA. Młodzi kilka dni przebywają u chłopaka w posiadłości ( ma bogatych rodziców albo raczej ojca, bo matka zmarła )....