Film leciał kiedyś w TVN cos kolo 2003-2005
Film o akademiku w którym grupka dziewczyn była w bieliźnie pisana po ciele przez inne dziewczyny i jedna wyskoczyła z okna szkolnego . tyle pamiętam.
Obejrzałem go w TV około 1998, chyba w serii Kocham Kino, niestety nie od początku więc nie znam tytułu - kostiumowy, akcja ok XVIII w. w majątku ziemskim mężczyzna podszywający się pod projektanta ogrodów ze względu na jakiś szantaż (chyba Tim Roth gra osobę szantażującą, ale nie jestem już pewien bo w jego...
Szukam filmu podobnego do "Zemsty frajerów" ale nie pamietam tytułu, znam kilka
szczegółów; rzecz dzieje sie na jakimś balu, jest to chyba horror komediowy, pamiętam też, że w
pewnym momencie brakło prądu w całym budynku, uczestnicy tego balu byli przekonani że
tam straszy. Film pochodzi chyba z lat 80`. Prosze o...
Poszukuję tytułu filmu akcji , z którego jedyne co pamiętam to to , że aktor ( podobny do jasona stathama , nieco starszy ) ( o ile to nie był on O.o ) został napadnięty we własnym domu przez grupę komandosów , których pokonał , był w szlafroku i pił kawę w czasie gdy go napadali , była niezła jatka , chyba coś pod...
więcej
Witajcie.
Jak w tytule - szukam filmu, najpewniej polskiego, chyba, że był z dubbingiem. Mógł być to krótki metraż. Produkcja gdzieś sprzed 1990 roku, może w tych okolicach. Jest to dramat o psie, konkretnie o małej, rudej lub brązowej suczce. Suczka ta mieszka ze swoim panem, który zagląda do kieliszka i znęca się...
oglądałem fil o młodych ludziach jak wybrali się na wycieczkę do domu papieskiego i coś podpalili i wyszedł biały dym i i jeden z nich zaplątał się o jakąś firankę i wyszedł na balkon. jeszcze pamiętam jak był mały chłopak ktory udawał hitlera
Pamietam ze w tym filmie był mezczyzna który codziennie jezdził pociagiem i codziennie widzial pewną kobietę i sie zastanawiał co ona robi itp,a pewnego dnia nie bylo tej dziewczyny i on zaczal jej szukać... Jak ktoś zna tytuł będę wdzięczna ;)
Poszukuje filmu jednak nie pamiętam zbyt wielu szczegolow. Napewno kobieta mysle kolo 30 zamieszkuje znowu z matka (zostala chyba aresztowana ale nie pamietam i mozliwe ze jest pisarka ale tez nie jestem pewna) w kazdym razie jest stary pokoj jej mama wynajela mlodemu chlopakowi, wiec ona sobie zrobila ,, namiot'' z...
więcej