Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znacue może jakieś filmy nieme godne obejrzenia? chętnie bym obejrzała ;)

Witam. Poszukuję filmu (prawdopodobnie horroru). Film był o siostrach (chyba bliźniaczkach). Kiedy jednej się cos stalo, druga odczuwała to samo. Pamiętam, że jedna została porzucona na poboczu (lub coś podobnego) i wszyscy myśleli, że ktoś ją zabił. A siostra wiedziała, że ona wciąż żyje. Z góry dzięki za pomoc :)

Szukam filmu o pewnym wojskowym o ile się nie mylę, który miał chorego umysłowo brata i pewnego dnia była impreza gdzie owy brat został "wyśmiany" porobili mu zdj itp. I ten drugi brat dowiedział się o tym i zaprosił tych którzy śmieli się z jego brata na imprezę do jakiegoś domku w lesie gdzie wymyślał im różne gry...

więcej

Czy ktos wie gdzie moge ten film obejrzec ? Najlepiej byloby z polskim lektorem ale na to chyba liczyc nie moge w takim razie choc angielskie napisy ?

Macie jakieś filmy w których kompletnie nie podobało wam się zakończenie?

witam szukam filmu z lat 70-80 o karatece co ściągał buty przed walką ( film chyba z czasów znikającego punktu i konwoju ) może ktoś kojarzy

Film jest o ludziach którzy robili alarmy antywłamaniowe ale ich interes szedł słabo więc zaczeli okradać ludzi którzy nie mieli ich alarmu i mówili ze ich jest najlepszy i tych co mieli ich alarmy nie okradali.

Szukam filmów o morderstwach kobiet ktos zabil kobiete (thillery,horrory)

Mam problem z pamięcią. Dawno temu chyba 2 lata temu oglądałem film o rolniku który podczas oględzin jakiegoś rodzaju przenicy czy czegoś Takiego nie jestem rolnikiem nie znam się. Wtedy rzucił jakiś patyk czy coś gdy zaczął jeździć tym kombajnem ten patyk wpadł mu gdzieś i zepsuł kombajn ten facet był biedny. Potem...

więcej

tak "od dołu"?
1"Zamek z piasku..."
2"Dziewczyna która..."
3"Mężczyźni..."

i drugie pytanie "Dziewczyna z tatuażem" to przeróbka którejś z tych części (której?)

Pytam poważnie nigdy jeszcze nie chwytałem za te filmy, ale lubię Noomi więc pora to obejrzeć