Nie pamiętam zbyt wielu szczegółów, pamiętam, że na początku filmu naga kobieta spada na dach kawiarni, zauważa ją mężczyzna który interesuje się tym dlaczego tak się stało. Gdy zaczynała lecieć pewna piosenka ludzie tracili świadomość i popełniali samobójstwo. Kobieta wraz z mężczyzną próbują dowiedzieć się co jest...
więcejWitam poszukuje filmu który oglądałam 2 lata temu, nie pamiętam zbyt wielu szczegółów. A więc tak, film rozgrywa się w miasteczku (z tego co pamiętam to w tytule jest nazwa tego miasteczka). Kobieta wychowuje samotnie syna lecz w opiece nad nim pomaga jej opiekunka. Pewnego dnia chłopiec zostaje porwany, matka zaczyna...
więcejSzukam filmów podobnych do „Dużej ryby", „Forresta Gumpa" czy „Ciekawego przypadku Benjamina Buttona". Chodzi o historię życiową jakiejś dość ekscentrycznej postaci, która zawiera wątki nietypowe (mogą być wręcz zachaczające o realizm magiczny). Film musi być klimatyczny, musi mieć morał i najlepiej gdyby był stworzony...
więcejWitam oglądałem dwa seriale Castle oraz Mentalista ale to bylo jakis czas temu i teraz nie pamietam w ktrórym z seriali Castle czy patrick z Mentalisty znika na kilka miesięcy potem się odnajduje ale nic nie pamieta.
Chlopak jest studentem,blondyn. Rodzice go odcieli od siana,nie oplacaja studiow bo chca by sie usamodzielnil,ma dwie lub trzy dziewczyny naraz i starszego brata na misji,chlopak przyjezdza kilkanascie km od studiow do domu noca i chce zamordowac rodzicow,ojca zabija siekiera a matke powaznie rani,matka w sadzie ma...
tak jak w temacie nie wiem jak dotrzeć do starszych zwiastunów na tej stronie. szukam trailera w którym akcja dziala sie jakby na jakiejs wyspie hawaje czy cos takiego. zwiastun byl chyba z perspektywy pierwszej osoby, wszyscy pili dobrze sie bawili wiem ze bohater przypadkiem podpalil jakas chatkę i zrobil chyba...