Młody złodziej włamuje się do - jak mylnie sądził - pustego mieszkania jednego ze swoich sąsiadów. W mieszkaniu zastaje właściciela, starszego pana, który zgłasza sprawę na policję. Aresztowany złodziej ze zdziwieniem dowiaduje się, że starszy pan wycofał oskarżenie. Cena jaką złodziej ma zapłacić jest bardzo wysoka:...
więcej
Hej:)
Zna może ktoś film, w którym jest kobieta i ma męża.
Jej maź jednak zostaje zabity po tym jak wyszedł z spotkania z przyjaciółmi (chyba to był pab) i jakiś facet uderzył go rurą w głowę.
Po tem ta kobieta Pez kilka lat myśli, że on żyje a jej przyjaciel razem z matka sie nią opielują.
Na koniec filmu ona...
Zróbmy listę najlepszych koemdii wszech-czasów... Każdy podaje swoje propozycje. Kolejność może być przypadkowa. Pamiętajcie, że mają to być NAJLPESZE komedie ;) Więc do dzieła!!!
Moje propozycje:
1. Johnny English
2. W krzywym zwierciadle: wakacje w Europie
3. Naga Broń
4. Akademia Policyjna
5. Poznaj...
Witam,polecicie jakiś fajny serial w który można się wkręcić? Oglądałem skazanego na śmierć,grę o tron,the 100,dr house,breaking bad. Supernatural the suits mi jakoś nie siada a pilnie potrzebuję serialu :D
Witam szukam filmu o jakimś gościu, który chyba otrzymuje zadania przez telefon i musi je wykonywać, ale na jego przeszkodzie są liczne pułapki i później się okazuję że nie tylko on w to gra. Z tego co jeszcze pamiętam to jak koleś jechał na motocyklu i zasawili na niego pułapkę i lina odcieła mu pół twarzy. Z góry...
Szukam filmu w którym na ziemie spadają obcy w postaci takich małych delikatnych dusz.
Pamiętam, że w filmie jedna dziewczyna była i człowiekiem i tym obcym i obydwie ze sobą rozmawiali. Ta dziewczyna miała młodszego brata którego szukała. Póżniej go znalazła wraz z grupką osób którzy sie schronili przed...
witam, szukam filmow ktore poruszaja tematy zycia na ziemi(moga byc dokumenty naukowe ale niekoniecznie) dla sprecyzowania podaje przyklady:
walka o ogien 1981
osmosis jones 2001
samsara, baraka
sens zycia wg monty pythona
Witam poszukuję filmu, który oglądałem jakiś czas temu.
Mało z niego pamiętam, ale wiem że był o epidemii, która miała unosić się w powietrzu.
Dość charakterystycznym punktem filmu było to, że ludzie zaklejali taśmami okna, zabijali je deskami a pod drzwiami kładki koce aby nic się nie przedostało...
Dalej nic nie...