Szukam meksykańskiego filmu, w którym mowa o zaduszkach w Meksyku. Bohater tego filmu zostaje zaprowadzony przez niewyraźną postać do jaskini, w której pali się wiele świec symbolizujących życie człowieka.
Czy ktoś kojarzy i może podać tytuł?
Oglądałem kiedyś taki film który był o tym że ileś tam płatnych morderców miało zabić takiego iluzjonistę który mieszkał na ostatnim piętrze jakiegoś tam budynku no i ogólnie oni robili tam zabijali się po drodze itp. Zna ktoś tytuł tego filmu ?
w jakich filmach (najlepiej gdyby to byl glowny watek) jest poruszany watek kobiet, ktore wykorzystują swoją urode dla swoich korzysci ? Ktore są femme fatale, przebiegle, ambitne, kobiety wykorzystujące swoją pozycję społeczną lub cechy osobiste do wykorzystywania mężczyzn na różne sposoby ze szkodą dla nich ?
Witam wszystkich , poszukuję filmu oglądałem go z 2 lata temu.
Z tego co pamiętam z fabuły to film zaczynał się w więzieniu , z tego co pamiętam osadzony tam człowiek miał tego dnia zostać stracony bo miał wyrok śmierci (mogło tak nie być) , ale zamiast niego pojawił się tam zupełnie kto inny , i ten facet był...
Patrząc na tamtą kreskę to styl nie był aż taki stary, prawdopodobnie bajka leciała od 1996 do 1998. Bohaterem był koń o imieniu Sara. Intro się chyba zaczynało jak biegnie pod górę przez las i chyba jest burza. Film ogólnie nawiązywał do Lasu, życia zwierząt w lesie. Kolory bajki były pełne zieleni, błękitów i...
Witam, mam nadzieję, że mi pomożecie.:)
Szukam filmu, który oglądałam jakiś czas temu:
Kobieta zostaje zgwałcona, wraca do domu (nie jestem pewna) nagrywa wszystkie informacje o gwałcicielu na dyktafonie, następnie idzie z tym na policję, niestety policja sądzi, że tak osoba zgwałcona sie nie zachowuje, po jakimś...
Poszukuję filmu francuskiego lub angielskiego z którego pamiętam tylko zapuszczony pałac, taki najwyżej jednokondygnacyjny, tynkowany, kobietę, która go dziedziczy albo kupuje i upojne lato, spalone słońcem trawy od strony zaniedbanego ogrodu. Pojawia się jakiś facet oczywiście. Film jest nowy (może miniseria...
Film USA oglądałam go na kasecie VHS w 1989 roku. Gatunek thriller, jakiś niedoszły lekarz, pielęgniarz, lub pseudo lekarz może pracownik szpitala na własną rękę chce leczyć ludzi, nie wiedząc że nie posiada wiedzy medycznej sam wybiera sobie ofiary za pomocą strzykawki, w której ma jakiś środek wywołujący wymioty,złe...
więcej