Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

To film o 2 dziewczynach . Jedna z nim to cicha spokojna nie za ładna i Malo zarabiającą dziewczyna a droga to szalona ładna popularna i bogata dziewczyna . . Po latach się spotykają. Po mimo długiej przerwy znajomości dziewczyny sa najlepszymi przyjaciółkami. Robią wszystko razem . Ta spokojna dziewczyna chce się...

Heloł

Co to za film, oglądałem go dawno, chyba nawet jeszcze na VHS (?). Klimat postapokaliptyczny, ruiny, schron, pustynnie... grupa żołnierzy/ ludzi, których atakuje namierzająca ruch i wyskakująca z piasku jakaś maszyna/robot w postaci piły czy czegoś (?). Taki obrazek jedynie pamiętam. Bodajże te roboty to...

Proszę o pomoc, poszukuję filmu - był to thriller/horror opowiadający o dziwnej rodzinie, która mieszkała na jakichś skałach blisko morza i rozpalała ogniska na skałach, by te udawały latarnie morskie, przez co statki rozbijały się, a rodzina zbierała łupy.

trójka bohaterów, blondynka, facet i czarny w kapeluszu, coś tam chodziło o jakiś przekręt a potem chyba jeden drugiego chciał wy..chać, albo któreś było policjantem albo któreś pracowało dla osoby która początkowo była celem przedsięwzięcia, film raczej po 2000cznym blondi ładna i chyba znana aktorka, czarny typ...

Film sci-fi. Pani naukowiec (blondynka) stara się nawiązać kontakt z obcymi. Ogólnie pod koniec jej to się udaje i kojarzy mi się, że była jakaś scena na końcu, że ona lewitowała w pomarańczowej poświacie czy coś takiego...
Chyba był wątek, że chcąc wysłać sygnał do kosmitów już przemówienia Hitlera wysyłana w kosmos...

więcej

Mam czarną dziurę w głowię i nie potrafię czegoś odnaleźć. Trailer leci w kółko na kanale chyba promującym VOD?

W każdym razie, ona spotyka się z nim i szybko orientuje, że listowna korespondencja jaką wymieniali nie była pisana przez niego. Wpada do jakiejś redakcji, na głos mówi, że kto pisał listy dla ... -...

Bezdomny mężczyzna, okazuje się świetnym muzykiem, ale aktualnie (chyba w wyniku utraty wzroku albo innej choroby) znajduje się w życiowej ruinie na bruku ulicy. Inny jegomość próbuje naprawić jego sytuację. Nie jest to jednak łatwe. Koncert bezdomnego kończy się fiaskiem. Sugestie?

użytkownik usunięty

Znacie jakieś fajne filmy z motywami rezydencji itp ? ( ktoś nagle ginie i mordercą jest ktoś z obecnych tak etc ) :P
Nie wiem jak takich szukać, a jest to jeden z moich ulubionych motywów

Witam, poszukuje tytułu filmu o chorobie która zamienia ludzi w szaleńców którzy zabijają.
Główny bohater to policja ma żona (możliwe, że w ciąży). Scena początkowa to mecz baseball (chyba), na który jeden z mieszkańców miasteczka przychodzi z bronią i policjant go zabija. Kojarzę też scenę z rozbitym samolotem pod...

więcej

Byłby ktoś w stanie powiedzieć mi co to za film:

Był sobie człowiek, który zabijał absolutnie losowe osoby, a w pewnym momencie pojawiła się jeszcze jedna postać - coś jakby uczeń - której przekazał tajniki zabijania. Tutaj należy zaznaczyć, że przed zabójstwem bohater poznawał nawyki ofiary, śledził ją itp. Ktoś...

więcej