W której chłopak jest wrobiony w opiekę nad domem dziewczyny, w której się podkochuje w tym samym czasie ona idzie na randkę z innym. Dom nachodzi mafia, zaczyna się seria pomyłek, gdzieś tam później ucieka jakiś ptak chyba Sowa albo orzeł Ojca tej dziewczyny i tylko tyle pamiętam. Kiedyś oglądałam na VOD bo był w...
Czy ktoś kojarzy film/tytuł filmu osadzony w czasach kolonialnych, gdzie motywem przewodnim była przepowiednia skierowana do bogatej właścicielki ziemskiej, że czeka ją podróż. To był jakby koniec jej wygodnego życia. Jeszcze pojawił się tam romans między nią, a młodszym mężczyzną.
Myślę, że tu będzie większy odzew.
W grupie na facebooku, ktoś dodał screena, gdzie dziewczyna opisywała film, nikt nie odpowiedział, więc może ktoś Tutaj będzie wiedział co to za film?
Opis był mniej więcej taki :
Rodzina, która miała ileś tam dzieci ( prawdopodobnie 5 ) i w tym jedno dziecko, które było bardzo...
pamiętam fragment, który wyglądał mniej więcej tak:
do saloonu wchodzi kowboj, wypija drinka...... kładzie na bufecie banknot i przybija go wężem (zębami jadowymi) do bufetu :)
Coś jak toy story, w sensie ze zabawki ożywały, tylko były one komandosami które walczyły z innymi zabawkami. Bajka była trochę brutalna
Cześć, kiedyś oglądałem pewien film w telewizji, nie wiem jednak jak się nazywa, mój opis może wydać się wam żałosny, ale nie umiem tego inaczej przedstawić w szczególności z uwagi na luki w mojej pamięci. Pamiętam, że ten film był o latach albo koniec XIX wieku lub początek XX, o dziewczynie mieszkającej w jakiejś...
Minęło już sporo lat, więc mogę coś przekręcać, ale fabuła mniej więcej wyglądała tak:
- do wszystkich telewizorów są dołączane takie jakby dekodery, w których miga zielona (albo czerwona?) lampka
- pod wpływem jej blasku wpatrujący się w nią widz zamienia się w coś w rodzaju gipsowej kukły
- jacyś naukowcy badają...
Cześć. Zapraszam na moją stronkę, gdzie znajdziecie zestawienie najlepszych filmów o Powstaniu warszawskim: http://www.mechaniczna-kulturacja.pl/2015/08/najlepsze-filmy-o-powstaniu-warszaw skim.html