Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie mogę znaleźć go w google ale fabuła jest mniej więcej taka jest to film scifi Koleś jest robotnikiem pracuje głęboko pod ziemią chce pojechać na wakacje ale są za drogie więc decyduję się na wykupienie wspomnień wchodząc do tej maszyny jest staje się szpiegiem któremu wymazali pamieć to jest to mniej więcej może...

więcej

W latach 90 oglądałem na video film, triller, bardzo mi się spodobał, ale nie mogę go znaleść. Tytuł polski był: "Gorączka". Fabuła była następująca: pewien facet jest świadkiem, jak mafiozo zabija kijem do golfa sprzedawce w sklepie. W przypływie odwagi dzwoni na policje, ale facet nie przyznaje się jakoby był...

Cześć, mianowicie (to był chyba główny wątek) jest sobie grupa ludzi (manipulatorów), którzy robią z jakimś miliarderem hazardzista to co potrafią najlepiej, wszystko wychodzi gdy wygrywają okrągła sumie na meczu futbolu amerykańskiego (postawienie liczby na zawodnika). Był on faszerowany przez cały dzień właściwą...

W dzieciństwie oglądałam thriller o seryjnym mordercy, który z tego co pamiętam zabijał w konkretnym bloku w mieszkaniach których okna oglądane z ulicy układały się w jakiś znak zodiaku. I pamiętam scenę gdzie kobieta wraca w nocy do mieszkania, otwiera szafę, później odwraca się i rozmawia ze swoją rybką, a morderca w...

więcej

http://www.filmweb.pl/serial/Czerwony+orze%C5%82-2009-506885 czy mi się wydaje czy ten serial miał dwie wersje jedną cenzurowaną i jedną "ostrzejszą" chyba w jakiejś polskiej stacji puszczali oczywiście wersję okrojoną, ale gdzieś widziałem kawałki z hiszpańskiej i było trochę więcej widać ;-) sorry że na forum filmy...

więcej

Nie pamiętam tytułu filmu animowanego z dzieciństwa. Dwóch chłopaków (pierwszy jest synem jakiegoś bogatego jegomościa, a drugi służącej) wychowywanych razem zostaje nagle rozdzielonych. Pierwszy z nich postanawia odnaleźć towarzysza z dzieciństwa i swoja nianię. Płynie do nich statkiem, ale wpada w okropny sztorm....

szukam filmu HORROR rosyjski albo amerykanskorosyjski. Grupa wchodzi do jakiegos osrodka badawczego rosyjskiego pelnego demonow. Nie moge sobie tytulu przypomniec
kadr z filmu jest na cda "osrodek psychiatryczny w rosji"

ale oczywiscie nie podpisany z jakiego filmu

Oglądałam na Ekino. Para okrada bank, porywają auto gdy po chwili zauważają na tylnim siedzeniu małą śpiącą dziewczynkę. Zaczyna się pościg udaje im się uciec. Znajdują kryjówkę w starej opuszczonej fabryce, zakładzie? postanawiają zakopać kasę. W trakcie kopania kobieta znajduje masę ludzkich kości, oraz coś w rodzaju...

więcej

Znacie jakieś horrory, w których fabuła jest sensownie przedstawiona? Fajnie jakby jeszcze w tym filmie zachowanie bohaterów było racjonalne.

Poraża mnie idiotyzm horrorów które ostatnio oglądam i zamiast się przestraszyć to śmieję przez połowę filmu. Większość "jump scare" też łatwo przewidzieć i można się na nie...

więcej

Witam. Szukam horroru którego kiedyś oglądałem lecz nie od początku. Oglądałem od momentu gdy grupa nastolatków przebywała w lesie i dziewczyna pokłóciła się ze swym chłopakiem i uciekła. Przypadkowo natkneła się na stary budynek (możliwe że to jakiś stary klasztor) ale nie jestem pewny. Później taki dziwny koleś...