Witam,
Już od paru lat nie mogę znaleźć filmu, który oglądałem na pewno przed 2012 rokiem, więc nie tracąc Waszego czasu napiszę co pamiętam.
Film zaczyna się w mieście od wyścigu motocyklowego ścigaczy, który wygrywa jeden z braci, który później będzie kurierem. Zwycięzca wyścigu dostaje walizkę do przewiezienia...
Szukam thrillera/horrora gdzie jest paru ludzi przywiązanych do słupów chyba kajdankami ,wchodzi koleś i pyta czy znają rozwiązane zagadki.I przychodzi tak co godzinę i zabija 1 osobą jeżeli nie domyślili się odpowiedzi.Wiecie może co to za film?
Oglądałam go kilka lat temu, więc dobrze nie pamiętam. Ale był to prawdopodobnie horror. Pamiętam scenę, gdzie młodzi ludzie grali w gre. A potem to co się stało w grze, działo się na prawdę. Jak dobrze pamiętam bylo jakieś morderstwo w kuchni..
Mysle, ogladalam go max 2lata temu. O grupie szalonych muzykow, kompozytorow, ktorzy potrafili grac na wszystkim, finalnie skomponowali i zagrali utwor na drutach wysokiego napiecia....
Jak w temacie poszukuje filmu. Jest może nie z tych nowszych ale na pewno nie jest stary. Akcja rozgrywa się w Ameryce Północnej w którymś z dużych miast. Bohaterem jest młody mężczyzna grający na instrumencie. Ma wielkie marzenia i tym podobne więc kiedy dostaje się pod opiekę i naukę znanego gościa jest bardzo...
Pochodził z gatunków prawdopodobnie thrillerów.. Kobieta została porwana przez pewnego mężczyznę, który przetrzymywał ją w nieznanym jej miejscu. Zabrał ją do fabryki(?), która była pełna porwanych przez niego kobiet, ale główna bohaterka pomogła uciec im i sobie z rąk oprawcy. Na końcu filmu kobieta przychodzi pod...
Witam,
Zwracam się do Was z gorącą prośbą. Otóż od dłuższego czasu nie potrafię namierzyć filmu, który chodzi mi po głowie. Opowiada on historię pewnej dziennikarki, która została wysłana do iraku/afganistanu. Długie włosy, film raczej wydany nie dalej niż w ciągu ostatnich 2 lat. Całość to chyba raczej komedia,...
Podejrzewam, że był to horror o duchach lub UFO, ale nie wiem na pewno. Widziałem to dawno, chyba ponad 10 lat temu. Pamiętam jedną scenę: jak silne światło próbowało się wedrzeć do domu i mieszkaniec (chyba kobieta) musiał zatkać dziurkę od klucza i zamknąć komin.
Drugi film: Ludzie (duchy), którzy jak tylko...
Proszę o przypomnienie tytułu, bo w programie telewizyjnym jest podane coś innego, niż było w rzeczywistości. W ostatni piątek 22 lipca, około godziny 22, oglądałem na TV Puls film sensacyjny (jeszcze raz podkreślam, zarówno w gazecie, jak i na stronie internetowej, podają zupełnie inny film). Zacząłem go oglądać od...
więcejPróbuje przypomnieć sobie tytuł filmu niestety bez skutku. Jedyne co z niego pamiętam to para, która miała dwójkę dzieci (2 dziewczynki, chyba bliźniaczki). Pamiętam, że bawili się w parku(?) i nagle jedna zaczęła płakać. Okazało się, że jest uczulona(?) na promienie słoneczne. W skutek czego zasłonili okna w domu a...
więcej