Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam tytułu jednego filmu którego fragment widziałam parę lat temu. Niestety pamiętam tylko fragmenty fabuły. Młoda dziewczyna i mężczyzna w średnim wieku żyją samotnie i mają(chyba) wyimaginowanych przyjaciół. Poznają się i zaprzyjaźniają. Bardzo mocno zapamiętałam scenę kiedy dziewczyna wraca do swojego domu...

więcej

j.w https://www.youtube.com/watch?v=YgYY04n1BwA ?. Z góry dzięki ;)

Witajcie, chciałbym zapytać czy istnieją jakieś filmy (najlepiej po polsku) które można za darmo oraz legalnie ściągnąć na dysk, może polskie filmy z oficjalnego kanału na YT?

Pozdrawiam!

U mnie najważniejsi to:
Wes Studi - Mohokanin
Danny Trejo - Desperado (i w kilku innych odsłonach)
Lucy Liu w duecie z Chiaki Kuriyama - Kill Bill
Christoph Waltz - Bękarty Wojny
Joaquin Phoenix - Gladiator

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam.
Film który poszukuję to dramat, przypowieść, oglądałem go w latach 80/90, ale jest raczej starszy ( czarno-biały lub wczesny kolor ) . Opowiada historię ojca i córki która choruje ( chyba-nie pamiętam dokładnie ). Pewnej nocy na czarnym dyliżansie zaprzęgniętym w czarne konie przylatuje po nią śmierć. Ojciec...

Piszę to już trzeci raz i pod koniec znika mi okienko. Tym razem wklejane z notatnika :)
1. Thriller/Horror/sci-fi :] Bohater filmu jedzie nocą boczną drogą autem, które mu gaśnie i nie chce odpalić. Wychodzi szukać pomocy i trafia do dziwnego miasteczka, w którym jakby (albo naprawdę) czas się zatrzymał (cofnął się w...

więcej

Film:
W dużym biurowcu biega lekko łysawy człowiek i robi wszystko, żeby szef myślał, że wszyscy pracują (naśladuje rozmowy, szeleści kartkami, coś tam wali, przesuwa kartony o kształcie pracowników). Wszyscy pracownicy są natomiast na "przerwie" (kobiety opalają się na dachu). Po obchodzi szefa zdyszany bohater...

Mam wielką prośbę jeśli byłby ktoś w posiadaniu tego kodu ( był dołączony do biletu) i nie potrzebował go czy mógłby mi go wysłać.
Z góry wielkie dzięki

http://bezlitosne.pl/damn/ Poszukuje nazwy filmu i nazwisko tego aktora.