Witam, szukam tytułu jednego filmu którego fragment widziałam parę lat temu. Niestety pamiętam tylko fragmenty fabuły. Młoda dziewczyna i mężczyzna w średnim wieku żyją samotnie i mają(chyba) wyimaginowanych przyjaciół. Poznają się i zaprzyjaźniają. Bardzo mocno zapamiętałam scenę kiedy dziewczyna wraca do swojego domu...
więcej
Witajcie, chciałbym zapytać czy istnieją jakieś filmy (najlepiej po polsku) które można za darmo oraz legalnie ściągnąć na dysk, może polskie filmy z oficjalnego kanału na YT?
Pozdrawiam!
Witam.
Film który poszukuję to dramat, przypowieść, oglądałem go w latach 80/90, ale jest raczej starszy ( czarno-biały lub wczesny kolor ) . Opowiada historię ojca i córki która choruje ( chyba-nie pamiętam dokładnie ). Pewnej nocy na czarnym dyliżansie zaprzęgniętym w czarne konie przylatuje po nią śmierć. Ojciec...
Piszę to już trzeci raz i pod koniec znika mi okienko. Tym razem wklejane z notatnika :)
1. Thriller/Horror/sci-fi :] Bohater filmu jedzie nocą boczną drogą autem, które mu gaśnie i nie chce odpalić. Wychodzi szukać pomocy i trafia do dziwnego miasteczka, w którym jakby (albo naprawdę) czas się zatrzymał (cofnął się w...
Film:
W dużym biurowcu biega lekko łysawy człowiek i robi wszystko, żeby szef myślał, że wszyscy pracują (naśladuje rozmowy, szeleści kartkami, coś tam wali, przesuwa kartony o kształcie pracowników). Wszyscy pracownicy są natomiast na "przerwie" (kobiety opalają się na dachu). Po obchodzi szefa zdyszany bohater...
Mam wielką prośbę jeśli byłby ktoś w posiadaniu tego kodu ( był dołączony do biletu) i nie potrzebował go czy mógłby mi go wysłać.
Z góry wielkie dzięki