Bajka opowiadała o rodzince żyjącej w kosmosie pod wielka kopuła TO NIE BYLI JETSONOWIE!!!
Paamietam odcinek w którym prawdopodobnie główny bohater, chłopiec chodził po szybie wentylacyjnym razem se swoim małym psem...
Jego ojciec był tak jakby operatorem całej tej planety, to znaczy kopuły.. Czyli zarządzał kiedy...
1.Thriller francuski. Małżeństwo kupuje wille nad morzem. Kobieta podejrzewa obecność kogoś obcego, w domu włącza się alarm, ale policja nie znajduje żadnych śladów. Pod koniec filmu kobieta znajduje w piwnicy nieprzytomną kochankę męża. Prześladowcą okazuje się starszy sąsiad, który przyznaje się do wszystkiego w...
A dokładniej proszę o podanie tytułów jakiś ciekawych filmów ;) Jeśli chodzi o gatunek to od horrorów po wzruszające filmy.. Więc dosłownie wszystko!
(Byłabym wdzięczna jeśli wraz z tytułem napisalibyście gatunek :3)
Z góry dziękuje za wszystkie propozycje!
Witam :) spędziłem dość dużo czasu na szukaniu fajnych anime z gatunku romans/szkoła i znalazłem tylko dwa świetne czyli:
http://www.filmweb.pl/serial/Kaich%C5%8D+wa+Maid-sama-2010-538225/descs
http://www.filmweb.pl/serial/Toradora-2008-489981
Może ktoś z was poleciłby podobne? Z góry bardzo dziękuję za pomoc:)
Wczoraj obejrzałem ciekawie zapowiadający się film Dzień Niepodległości o dacie produkcji sugerującej nowość (2016). Dawno tak kiepskiego filmu nie widziałem. Pomijając efekty specjalne i logikę ( w końcu to SF), gra autorów była ciężka do zniesienia. Dla mnie szczególnie wybitnie grał syn Pani Prezydent USA. Po...
Szukam podobnych filmów do Rambo (licząc od części II wzwyż.
Nie Rambo I, tylko jak wyżej.
Pozdrawiam,
Szukam filmów, bądz serialów w których występuję postać diabła,satana, lucyfera..
Widziałem juz serial Lucyfer słaby .. czekam na kolejne propozycje
pozdrawiam
Z tego co pamiętam, film opowiada o pilotce lotów pasażerskich (chyba blondynce), która chce udowodnić istnienie pewnej anomalii burzowej, bo nikt jej nie wierzy. Udaje się do dwójki łowców burz i zaczyna pracować razem z nimi, by zarejestrować ten wyjątkowy typ burzy. Jednego z nich poznaje ratując go z wypadku...