Film jest o kobiecie przetrzymywanej w jakiejś piwnicy, jest ona torturowana, bodajże wsadzana do lodowatej wanny, ma pod skórą jakieś urządzenie które razi prądem gdy jest nieposłuszna. Ten który ją więzi wychodzi z nią na spacery, a ona nic nie może zrobić bo wie że zostanie porażona. W pewnym momencie pomaga...
Słabo pamietam ale głowni bohaterowie byli ze soba ale cos zawsze im przeszkadzało aby zostac ze soba na dłuzej, brat głownego bohatera był głuchy i miał jakąś tam firme. A no i cykneli sobie nagą fotke w jakims parku narodowym xD
Bede strasznie dziekował za pomoc :D
Witam! Nie bedę ukrywał ze tylko po to założyłem konto.. Ale do rzeczy, szukam filmu w którym było dwóch detektywów(pewności nie mam czy to detektywi) jeden młody drugi starszy, wiem że była jakaś tam kobieta, ale ostatecznie ich oszukała, ten starszy mężczyzna co raz pytał młodego czy chce jakiegoś...
Witam! Kiedyś w latach 90-tych w walentynki leciał na tvp1 romantyczny film o miłości dziewczyny z "lepszej szkoły" i chłopaka z poprawczaka. Poznali się na jakiejś szkolnej dyskotece w szkole tej dziewczyny. Dziewczyna była wysoką ładną blondynką. Skończyło się (jak pamiętam) skokiem w przepaść i zginęli bo wszyscy...
więcej
Witajcie
Już od dłuższego czasu szukam filmu, który kiedyś oglądałam, jednak nie pamiętam tytułu...
Jest to film z lat około 50, amerykański.
Pamiętam, że główny bohater rysował komiks do jednej z gazet codziennych, nie szło mu najlepiej dokupi nie poznał i nie poślubił pewnej kobiety, wtedy zaczął rysować mini...
Kilka lat temu oglądałam horror z kompletnie zapomniałam nazwy, a angielska(?) nazwa była dosyć długa, i pamiętam jedynie urywki.
Było coś takiego, że rodzina przeprowadziła się do jakiegoś domku przy lesie i po jakimś tam czasie jedno z dzieci zaczęło widywać chyba duch małych dzieci, i tak chyba była jakaś historia...
Cześć, chcę oglądnąć filmy Star Trek, ale od czego zacząć bo nie chcę oglądać tych 50 letnich filmów, myślałem żeby zacząć od Star Trek VII: Pokolenia tam pojawia się Patrick Stewart.
Witam szukam jakiś filmów najlepiej o amerykańskiej młodzieży,przyjaciołach itp :D Najlepiej jakieś nowsze filmy ;)
Tego filmu nie widziałam, ktoś mi opowiadał. Nie wiem czy on u nas był. Szkoła w amerykańskim getcie. Przychodzi nauczyciel matematyki i wyławia zdolnych uczniów. jadą na konkurs, który wygrywają.
Witam,
Poszukuję filmu, w którym akcja toczyła się wokół dwóch, niezwykłych, przeciwsłonecznych par okularów. Osoba, która założyła "dominującą" parę okularów mogła kierować poczynaniami osoby która założyła "uległą" parę okularów. Film raczej amerykański, lata 90-2000. Główne role grało w nim dwóch gości i jedna...