Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam mam takie pytanie odnośnie serii "3 metry nad niebem". Pierwsza część dobrze dostępna, druga część tj. "Tylko Ciebie chcę" również bezproblemowo, a o trzeciej części tylko słyszałem. Nigdzie nie można jej znaleźć, ani w filmach w jakich grali aktorzy, ani w wyszukiwarce. Czy film "Wybacz, ale wciąż Cię kocham" w...

więcej

Witam!

Chciałbym abyście mi doradzili jakie są filmy gdzie występuje komunikacja masowa? Potrzebuje kilka tytułów na studia by zrobić projekt.

Pozdrawiam

Szukam filmów podobnych do Sinister, chodzi mi o to aby w filmie był motyw o duchach zabobonach itp.

Witam serdecznie,
Poszukuje bajki która kiedyś leciala w tvp1 jako wieczorynka. Były to przygody chłopca latającego na kocu eletrycznym wraz ze swym kompanem który mial czarny cylinder i był prawdopodobnie czarodziejem. Są to jedyne informacje jakie posiadam, była to wieczorynka która leciala okolo 20lat temu w tvp1....

więcej

Stary polski dramat wojenny, czarno biały. Grupa ludzi ukrywa się, wchodzą Niemcy, esesman lub gestapowiec sprawdza dokumenty, pewien człowiek mówi, że jest pianistą, Niemiec każe mu grać... Jaki to film?

Młode małżeństwo kupuje dom na wsi do remontu, mąż jeździ chyba sportowym samochodem. Ekipa remontowa to zbieranina oprychów. Wśród nich jest znajomy żony. Ekipa w jednej ze scen gwałci kobietę. Wkurzony mąż dokonuje rzezi na całej ekipie. Proszę o pomoc w rozpoznaniu filmu.

kto zgadnie:
http://dl.bolidesoft.com/stills/stillab8e976198ed834b0ca8ae09fa2e0322.png

Jakiś czas temu oglądałam film pamiętam tylko że w domu był ukryty pokój i tam było wejscie pod podloge i mieszkał tam jakiś mezczyzna (?) A w scianach byly takie male dziurki i on chyba dom obserwowal I jakaś kobieta (chyba blondynka ) znalazła ten pokoj i ten dziwny typek zamknął ją w jakiejś szafie albo gaarderobie...

więcej

użytkownik usunięty

Witam
Szukam filmu zagranicznego, oglądałem go 3 lata temu w TV ale nie pamietam roku produkcji.
Ogólnie to w całym filmie z tego co pamietam była ponura pogoda była burza.
Za dużo nie pamietam ale jedna scena utkwiła mi w pamięci. Była burza było 2 facetów jeden był zakonnikiem/księdzem w pewnym momencie ten...

A wiec poszukuje filmu, który oglądałam przed laty, mam jego obraz w glowie lecz nie wiele faktów jakie pamiętam, wiem, ze film byl o dwójce (?) azjatyckich dzieciaków ( Wietnamczycy, Koreańczycy, nie pamiętam) to byl okres po wojnie lub w trakcie i to byl polsko azjatycki film ( bodajże) ale pamiętam, ze koniec filmu...

więcej