Pamiętam piąte przez dziesiąte ale akcja toczy się jakby w kolonii angielskiej XVII lub XIX wiek, do której przybywa młody anglik i aby szybko nauczyć się miejscowego języka dostaje od swojego "szefa" dziewczynę, która ma z nim mieszkać i się nim zajmować we wszystkim. Taki panuje cichy zwyczaj od lat w tej kolonii....
więcejA wiec poszukuje filmu, który oglądałam przed laty, mam jego obraz w glowie lecz nie wiele faktów jakie pamiętam, wiem, ze film byl o dwójce (?) azjatyckich dzieciaków ( Wietnamczycy, Koreańczycy, nie pamiętam) to byl okres po wojnie lub w trakcie i to byl polsko azjatycki film ( bodajże) ale pamiętam, ze koniec filmu...
więcejSzukam film o ludziach zamkniętych w windzie który widziałem kiedyś w TV. W windzie było 5 albo 6 osób, za każdym razem kiedy gasło światło ktoś ginął, a zabójcą okazała się staruszka która na prawdę była diabłem polującym na mężczyznę z windy, uniknął on śmierci bo przyznał się do spowodowania wypadku z którym...
witam szukam filmu pamiętam kilka szczegółów może pomoże a więc - film raczej z lat 90-tych kilku chłopaków zwabia do swojego mieszkania młodą dziewczynę i wszyscy ją chyba gwałcą i dowiaduję się o tym chyba jej ojciec lub dziadek, który chwilę po tym kupuje sobie karabin snajperski i zaczyna wykańczać wszystkich tych...
więcejOglądałam kiedyś taki film, prawdopodobnie hiszpański,i tam był motyw że jechała rodzina samochodem ale cały czas była w jednym miejscu, to samo z dwoma facetami którzy utknęli na klatce schodowej która nie miała końca, potem jest pokazane jak to wygląda po kilku latach że ta rodzina co była to rodzice tacy starzy, a...
więcejSzukam znanego filmu sprzed paru lat. Akurat tytuł mi wyleciał z głowy. Jest chłopak i dziewczyna i żyją w różnych światach a dokładnie odwróconych do siebie do góry nogami. Chłopak żyje w świecie brudnym i biednym dziewczyna w tym lepszym. On zaczyna prace w jej świecie, ale że fizycznie tam przebywać nie może, więc...
więcejmam problem bo bardzo bym chciał obejzeć se filmy o Elfach szukałem wszędzie na YT na google i nic czy ktoś zna jakieś fajne filmy o elfach ?? proszę o pomoc
Film leciał dość dawno. Była kobieta i poszła z malutką córką do wesołego miasteczka i wtedy porwali tą córeczkę i ta kobieta zatrudniła się jako fotograf szkolny i jeździła po różnych szkołach.
2. Była dziewczyna która zaczeła treniwać boks i każdy mówił że nie da rady. I ona jakąś wale wygrała.
Dalej nie...