Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film opowiadało azjatyckiej rodzinie i było w kilka historii opowiedzianych przez kuzynki. Jedna jak była młoda to grała w szachy i matka sie nia chwalila wiec ona stwierdzila ze nie bedzie juz grać. Jedna przeprowadziła do domu chlopaka. Matka podala cos do jedzenia mowiac ze to jest malo slone, a on powiedziial ze...

więcej

obejrzałem tylko kawałek bo zasnąłem na film zaczyna się tak że gruba baba jedzie do pracy autem wpierdziela się w jelenia potem próbuje mu robić usta usta :D a on wstaje i ją kopie przyjerzdza do pracy szef ją zwalnie (pracuje w fast food)

szukam filmów których tematem jest motyw podróży, rozumiany w sensie dosłownym jak i jako poznawanie samego siebie.

Witam czy ktoś wie może z jakiego to serialu jest scena?

Szukam filmu o zabojcy siedzacym w wiezeniu i rozmawiajacej z nim kobietą. byly to dwie cześci .Kobieta zaczyna częśto odwiedzać morderce i przy kazdej rozmowie mordercy z policja on prosi o obecnosc kobiety .wydaje mi sie ze byl to film brytyjski.

Poszukuję filmów, które na nowo pokażą piękno życia, nauczą cieszyć się małymi rzeczami. Nie szukam głupiutkich komedii ale głębokich i pouczających produkcji. Żadne przesłodzone i cukierkowe, lecz realne i życiowe w których jest raz lepiej, raz gorzej ale mimo tych słabszych dni, człowiek doceni rodzinę, życie,...

Coś jak np "Przyszedł człowiek i wziął".
Ktoś coś? :)
P.S. Niekoniecznie chodzi mi o polskie produkcje.

Witam, jakieś kilka lat temu oglądałem taki film z napisami. Na początku tego filmu jakiś chłopak siedział na ławce w jakimś parku lub ogrodzie. Była noc. Powiedział on że siedzi tu dlatego bo... nie pamiętam dalej. I później przypominał on sobie co było wcześniej.

Dalej nie wiem czy to był ten film, czy pokręciłem...

więcej

Poszukuję filmu z kanału Polonia1,pamiętam tylko,że akcja rozgrywała się w amazonii (zapewne),gdzie zginęło pewne małżeństwo,a ich córka została porwana przez indian,kojarzy ktoś ten film?

Parnassus wczoraj
Witam filmowicze, mam sprawę, właśnie przypomniała mi się nutka, a raczej teledysk.
Nuta była klubowa, z tego co pamiętam. Była chyba hitem w 2004-2005 z tego co pamiętam mogę się mylić o 2 lata, raczej w przód. Co do teledysku: to był tam jakiś szpital, i taki dziwny doktorek, przypominający...