Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://naekranie.pl/aktualnosci/zwiastun-the-woods-czyli-drzewa-brud-krew-i-niep okojacy-cover-the-police-860908 nie moge go znaleźć na filmwebie

Witam. Szukam ciekawych filmów cos z horror\thiller. Z góry dzieki

Powstaje film tworzony przez mieszkańców Szczecina... zapraszam do obejrzenia oficjalnego trailera.

Witam.

Szukam jakiś fajnych nowych filmów typu thiller/horror/dreszczowiec

Film o kobiecie, która nie potrafiła wyjść z domu, utknęła w nim, i jakieś tajemnicze moce nie pozwoliły jej wyjść. Niestety więcej nie pamiętam. :/

Witam.

Nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu. Oglądałem go dawno temu, ale z tego co pamiętam to fabuła była mniej więcej taka:
- naukowcy cofają się w czasie
- przypadkowo zostawiają tam coś z przyszłości (bodajże motyla)
- do obecnego świata falami zaczynają docierać tego skutki (inna roślinność, inaczej...

Przewaznie jest tak, ze jesli przeczytalismy ksiazke, a potem obejrzelismy jej ekranizacje- jestesmy zawiedzeni. Wiadomo- w ksiazce sami sobie robimy obsade, rezyserie, scenografie i klimat...Ale macie moze przyklady na odwrotna sytuacje? Kiedy ekranizacja podobala wam sie bardziej niz powiesc? Albo chociaz byla rownie...

więcej

Cześć wszystkim. Szukam pewnego filmu, którego tytułu nie znam. Film jest o chłopcu, którego wychowuje matka; chłopak jest ogólnie samotny, nie ma przyjaciół. Pewnego razu, gdy do matki przychodzi jakiś facet na kolację ten wpada w szał i tak jak był, w stroju króliczka (???) wybiega z domu i na znalezionej łodzi...

Film o tym jak krokodyl terroryzuje miasto, potem okazuje się, że to ludzie zamieniają się w krokodyle (ojciec/dziadek (?) głównej bohaterki tez jest krokodylo-ludziem). Kulminacyjna scena jak całe miasto strzela się z krokodylami, a na końcowa jak główna bohaterka siedzi przy domu, a jej dziadek-krokodyl jest jej...

Szukam filmu któryś kiedyś oglądałem był on o paru lalkach drużyna coś jak drużyna a. Film raczej dla dorosłych lalki dużo przeklinają. Z jednej chyba z początkowych scen zjeżdżają na linie z helikoptera i atak na jakiś pałac ale nie jestem pewien