Film przedstawia historie chłopaka który chyba żeni sie z dziewczyną . okazuje sie że mimo że ona jest z nim to jej ciało umarło .. Starsznie dawno ogłądałem ten film a chce do niego wrócić
Szukam filmu o dziewczynie, ktora byla przetrzymywana w piwnicy przez ojca od malego. Torturowal ja psychicznie, byla przywiazana do krzesla, matka nic z tym nie robila. Film jest w formie retrospekcji, jakas kobieta teraz zajmuje sie ta dziewczyna, a ostatecznie glowna bohaterka u niej zamieszka, jesli dobrze...
Ostatnio oglądałam film o tytule podanym powyżej. Nie za bardzo wiem,
czemu nie ma go w filmwebie i czemu nie mogę poznać obsady. Przy
okazji pytam, czy są tu osoby, które także oglądały owy horror?
witam
szukam filmu ktory ogladalam jakos w zeszlym roku, tematyka to 1000 mieszkancow w miasteczku amerykanskim. Mezczyzna przejezdza I psuje mu sie samochod I czlapie do miasteczka, generalnie jest tak, ze jesli ktos przybywa to ktos musi umrzec bo TYLKO 1000 mieskzancow moze tam byc, jesli ktos sie rodzi tez ktos...
Witam, ostatnio oglądałem te filmy:
Van Helsing
Dziewczyna w czerwonej peleryna
Polowanie na Czarownice
Siódmy Syn
Hansen i Grade Łowcy czarownic
Łowca czarownic
Nieustraszeni bracia Grimm
I mam chrapke na jeszcze kilka dobrych filmów w tej tematyce. Mogą być jakieś powtórki, pistolety, łuki,...
Grał tam chyba skorumpowanego gliniarza, albo twardego gliniarza albo szefa gangu. Nie jestem pewny bo nie oglądałem tego filmu ale kojarzy mi się plakat że stoi w towarzystwie kilku innych podejrzanych typów. Sorry że jestem leniwy i sam se nie znajdę ale tyle ma tych filmów że wolę szybką podpowiedź ;-)
Szukam filmu, ale pamiętam z niego tylko jedną scenę. Byli tam jacyś ludzie, na jakiejś górze albo skarpie. Koleś wbił miecz w ziemię, ci ludzie położyli się na ziemi dookoła tego miecza i złapali za ręce. W miecz uderzył piorun. Następnie ci ludzie wstali i byli napromieniowani tym piorunem i jak dotykali się palcami...
więcejSzukam filmu 1995-2005 tak myślę. Film o kutrze rybackim który to podczas filmu natrafia na ogromną fale. Która go wywraca, ratują ich ratownicy, Ale sporo ludzi ginie. Mało pamiętam