Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy istnieje serial animowany (ewentualnie film), w którym postaci są rysowane podobnie do tych z concept artów GTA Vice City?

Witam,
Poszukuję filmów o patologicznych rodzinach. Coś takiego jak Kieł ( 2009 )

Z góry dziękuję ! :)

Dajcie filmy o ludziach którzy inaczej spostrzegają świat. Chodzi mi o takie jak Forrest Gump, Tost.Historia chłopięcego głodu, Marzyciel itp.

Jak w temacie. Widziałam kilka dobrych recenzji filmu, na okładce (plakacie) jest facet "robiący krok w chmurach", z teczką w ręce. Nie chciałam czytać o czym jest film z uwagi na spoilery. Pomóżcie, błagam! Coś mi się kojarzy, że mógł się nazywać "Życie pana.. jakiegośtam, albo przypadek pana jakiegośtam, na pewno...

Szukam filmu usa o źołnierzu skazanym na dożywotnie pływanie na statku i brak informacji o swoim kraju za jego obrazę film z przed wojny secesyjnej

szukam polskiego filmu. ostanie sceny które pamiętam to starszy człowiek z młodym, ten młody zwracał się do niego panie majster a do młodego mówił młody ostatnie sceny to przyjęli się na jakąś budowie wzięli zaliczkę i specjalnie złamali łopatę żeby nie robić. ostatnia scena kończąca to jak jednemu ze swych dawny...

Cześć. :) Potrzebuję paru tytułów filmów albo seriali, w których lekarze (najlepiej amerykańscy) grają w golfa. Nie musi to być główny wątek, wystarczy, żeby pojawiła się pojedyncza scena. Ba, wystarczą nawet lekarze planujący wypad na kort golfowy czy coś w tym typie. Ktoś, coś? :)

Koleżanka szuka filmu, który oglądała kilka lat temu (na pewno przed 2012 r), polegał na retrospekcji, opowiada historię kobiety, sławnej z tego, że na czymś grała. Ogólnie film o żydach. Film niepolski. Ktoś, coś?

Głowne role grały dwie nastolatki(13/14lat), które zaprzyjaźniają sie. Jedna z nich, brunetka, jest 'niegrzeczna', pali, pije, puszcza sie (?), natomiast druga, blondynka, początkowo jest grzeczna, jednak pozniej staje sie taka jak ona. Film był w stylu dramatu/filmu psychologicznego. Matka drugiej z nich na początku...

więcej

witam,
niestety mało pamiętam, kilka razy podchodziłam do szukania niestety nieskutecznie.

bajke ogladałam w początkach lat 90, była to dla mnie straszna bajka zawsze sie jej bałam, akcja (być moze 1 odcinka) działa sie jakby w jakims szpitalu, pamietam kogos na wózku inwalidzkim, i jakby byly obok złe moce,...