Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wynalazca stworzył maszynę przewidującą przyszłość. Jest mu wymazywana pamięć. Musi zniszczyć swój wynalazek. JAKI TO TYTUŁ?

Bardzo proszę forumowiczów o pomoc. Chce zrobić nocke filmowa z kolegami, ale nie mam pojęcia co wybrać. :D bardzo prosiłbym o bardzo świeże filmy

Witam. Szukam pewnego filmu, był to Horror. Jedyne co pamiętam to, że grupa przyjaciół ( nastolatków ) chciała zrobić sobie imprezę ( w kilka osób ), prawdopodobnie włamali się do jakiegoś Aquaparku i dalej nie pamiętam ^^ Jeszcze tylko scenę na tym basenie gdzie ktoś zjeżdżał w rurze i chyba grasował tam jakiś...

Czesc szukam pewnego filmu niestety nie pamietam jaki byl jego tytul. Ogladalem go bardzo dawno temu za dzieciaka, wiem tyle ze ludzie byli pozamykani w jakims kwadracie i aby przezyc musieli sie z niego wydostac

Witam szukam filmu a właściwie serialu oglądałem go parę lat teamu w tv i nie pamiętam nazwy a nigdzie go nie umiem dorwać na necie xd serial opowiada o chłopcu co kiedyś znalazł przy brzegu morza jajo i z niego po jakimś czasie wykluł się jakiś jaszczur było to wodne stworzenie które lubiło przebywać w cieple a...

więcej

Jak nazywa się ten film w ktòrym mąz i zona wyjezdzaja gdzies nwn gdzie pamiętam ze byla tam jakas plaza tez. Potem dzialy sie tam dziwne rzeczy zwierzeta im "dokuczly" itp sorki za orto pisane z tel

Witam,
Tak jak w tytule- poszukuję filmów gdzie akcja osadzona jest w średniowiecznych czasach jak np. Braveheart, Kingdom of Heaven, Arn Templar. Mogą być też fantasy jak np. ostatni smok i saga Tolkiena. Mam nadzieję, że jest coś wartego polecenia :)

Poszukuję horroru na wieczór, który dzieje się na jakimś uboczu. Najlepiej w domu...może w jakiejś leśnej chatce. Taki klimatyczny, nie jakaś mordownia...Większość filmów pewnie już widziałam, ale może ktoś zaproponuje coś świeżego.

... w którym grają polskie gwiazdy, albo mówią w nim po polsku.

hejka poszukuje tytułu filmu, był to jakiś stary film o chłopaku który zgwałcony przez dwóch gości zabija ich i ucieka włamuje się do domu w którym jest młoda dziewczyna na początku ją przetrzymuje a potem się zaprzyjaźniają, ale znajduje go policja i uciekają samochodem on wypycha ją z samochodu chce żeby wróciła do...

więcej