Szukam wszelkiego rodzaju filmów o Zakopanem/ z Zakopanem w tle. Widziałam m.in. Kocie ślady, Jak to się robi czy
Pannę z mokrą głową.
Interesują mnie ładne widoki i ciekawa fabuła, będę wdzięczna za propozycje:)
Film pewnie kręcony jakoś 2010+. Generalnie coś w stylu niezgodnej czy więźnia labiryntu. A więc: Akcja dzieje się w niedalekiej przyszłości. Ludzie żyją w strefie odizolowanej od reszty świata, wmawia się im jakiś powód, że zaraza, promieniowanie czy coś w tym stylu. Codziennie bierze się jakąś pigułkę żeby zabijać...
więcejNie pamiętam tytułu ale wydaje mi się ,że grała tam Sandra B. Pracowała w dużej korporacji i wysłali ją na jakąś wiochę,żeby rozpracowała a następnie kupiła fabrykę. Tam poznała faceta , z którym na początku się żarła a potem się w nim zakochała. Znacie?
Kiedyś oglądałem film , chyba o łodzi podwodnej która wynurzyła się gdzieś spod lodu i pamiętam że załoga dla niepoznaki puszczała balony meteorologiczne ..... Kojarzycie ???
Będę wdzięczny za odpowiedz .
Dziękuję
Teraz oglądam moje pierwsze anime "Ghost Hunt'' i bardzo mi się podoba. Może Ktoś zna jeszcze jakieś fajne seriale?
Szukam filmu w którym męzczyzna na lozu smierci opowiada swoja przeszlosc.Przed narodzinami nie zostal dotkniety przez anioła,przez co wiedzial o swojej przyszlosci.Miał trzy mozliwosci w tym 3 kobiety (Ruda,blondynka i brunetka).I wie co sie zdarzy z kazda.
Poooomózcie :)
Komedia, w której facet łapie chorobę weneryczną. Ma piękną dziewczynę a nie może, bo musi się wyleczyć. Film myślę że z 2015/16.
Szukam filmu, z tego co pamiętam to jest to komedia o nastolatkach... Jakiś chłopak powiedział swojej dziewczynie, że muszą poważnie porozmawiać. Spotkali się w szatni i uprawiali seks. Później ona powiedziała mu, że jeszcze nigdy nie szczytowala. Nie pamiętam co dalej ale bardzo chcę znowu obejrzeć ten film :D