Były tam dwie koleżanki i jedna z nich zgineła a druga szukala jej po mieście. Film widzialam okolo 8 lat temu. Byc moze jest dokumentalny, na jestem pewna. Najprawdopodobniej byl to dramat
Parę lat temu oglądałam kawałek filmu. Było to o 2 chłopakach nastolatkach, którzy pisali na murach (chyba to oni byli) teksty "masz duże cycki", "przyjdź do mnie", coś takiego. I potem dziewczyny to zobaczyły i umówili się do domu tych chłopaków i tam się zaczęło. Że chłopak się położył na łóżku, ona mu robiła loda i...
więcej
witam!
Poszukuję filmu kręconego w Hiszpanii, Cataloni- najlepiej Barcelonie, Sitges :)
Z góry dziękuję za pomoc ;D
Dokładnie taka scena jak bohater po jakimś wypadku/ tragicznych wydarzeniach siedzi np. w karetce i sanitariusz okrywa go takim charakterystycznym kocem. Ogólnie chodzi też o filmy fantasty gdzie ktoś okrywa inną postać kocem by dodać mu otuchy. Seriale też mogą być ;)
Witam serdecznie.Czy wie ktoś może gdzie mógł bym znaleźć listę filmów z "Perły z lamusa"?Dziękuję serdecznie za pomoc.
witam!
Poszukuję filmu kręconego w Hiszpanii, Cataloni- najlepiej Barcelonie, Sitges :)
Z góry dziękuję za pomoc ;D
Poszukuję tytułu filmu, który opowiada o chorym mężczyźnie. Nie ma on zamiaru walczyć z chorobą i wyjeżdża do innego miasta. Jest straszni zamknięty w sobie, nie lubi swoich sąsiadów i ich dzieci. Jedyny szczegół jaki pamiętam z tego filmu, to taki, że pewnego dnia postanowił przemalować dom i ukazała mu się twarz...
Znacie może jakieś filmy o wczesnym Średniowieczu? To znaczy mogą być filmy z epoki Wikingów ale wolałbym filmy dziejące się za Merowingów lub Karolingów. Słyszałem o nowym serialu o Wikingach oraz o filmie Alfred Wielki oraz Wikingach z Janet Leigh ale czy poza tym były jeszcze jakieś filmy o tej tematyce? Czy np były...
więcej
http://www.filmweb.pl/film/Smile+Pretty-2009-538696
Szukałam wszędzie. Lipa. Napiszcie, jak coś wiecie, będę zobowiązana. Pozdrawiam!