Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.filmweb.pl/film/Smile+Pretty-2009-538696
Szukałam wszędzie. Lipa. Napiszcie, jak coś wiecie, będę zobowiązana. Pozdrawiam!

Pamiętam tylko początek filmu jak grupa dzieciaków jest torturowana w szkole średniej przez jednego dzieciaka, wymyślają spotkanie na które go zapraszają i tam zakuwają go w kajdanki, ściągają mu spodnie i robią zdjęcie dla szantażu ........ dalej nie wiem co się działo. Oni chyba nazywali siebie Policją.

Ma ktos z was filmy podobne do Indukcji ? Nie muszą być identycznie podobne

Cześć, obejrzałem właśnie film Zło/Ondskan bardzo mi się spodobał, więc szukam czegoś podobnego. Dodam, że przejrzałem ten temat(http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Czy+znacie+jakie%C5%9B+filmy+podobne+do+ z%C5%82o+(ondskan),1704892) i żaden z filmów mi nie odpowiada. Zależy aby był motyw bójek. Bardzo spodobało mi się w...

więcej

Dziewczynka lunatyk spada z dachu. Po tym wypadku zamyka się w sobie niczym dziecko z autyzmem. Ma jednak po tym nadprzyrodzone zdolności. Mówi na przykład biegle językiem Maya i potrafi czytać w tym języku. Kiedy amatorskie nagranie wideo trafia do znawcy tematu, naukowca pierwszej próby, on nie chce w to uwierzyć....

więcej

Witam.
Jak nazywa się film w którym chyba więźniowie idą sprzątać jakiś hotel/dom opusczony, a potem jakiś gostek ich gania i zabija. Coś podobne do hostelu ale to nie hostel

Jak nazywa się film w którym grupa osób idzie na impreze do jakiegoś hotelu, a potem jakiś gość ich morduje itp. Z góry dzięki!

Witam wszystkich, szukam filmu w którym mężczyzna budował w parku za domem jakąś drewnianą konstrukcję... chyba schody. Było tam też dziecko, które bało się na nie wejść. Film trochę stary... Z gatunku to chyba romans/dramat.

Cześć! Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć pewien film, który oglądałam kilka lat temu, ale bez skutku. Emitowany jakoś w latach 2000-2005 na stacji Hallmark. Fabuła kręciła się wokół seksualnych przestępstw internetowych. Matka jednej dziewczyny, po tym jak okazało się, że jej dziecko o mało nie padło ofiarą pedofila...

więcej

Oglądałem go w latach 1994 - 1997 czyli może pochodzić nawet z lat 80-tych. Na 99% był to pełnometrażowy film animowany, który opowiadał o trollu bądź gnomie, który żył w jakieś dziwnej (fikcyjnej) krainie i miał palec (chyba kciuk), który potrafił zmieniać materię dookoła... coś związanego z magią. Pamiętam tylko...