Poszukuję filmu, w którym rozgrywa się następująca scena:
Żołnierze są na polu treningowym. Jeden z nich ukrywa się wśród traw. Za zadanie ma strzelić w blaszaną tarczę i nie dać się złapać grupie szukającej. Ci szukają go w kilka osób, ale w miejscu, z którego strzelał, znajdują jedynie opakowanie po burgerze...
Poszukuje informacji na temat filmu ,o którym był news na filmweb'ie w tym roku ,nie
pamiętam dokładnie kiedy to było. Otóż jakiś koreański reżyser ma zająć się filmem o
jedynym pociągu przemierzającym świat skuty lodem w świecie przyszłości ,tak jak w
Titanicu są tam klasy dla bogaczy i dla biednych ,wszystko...
Thriller psychologiczny. Wywożą ludzi do jakiegoś miejsca i zamykają w białym pomieszczeniu. Potem dają im broń z tego co pamiętam. Oni na początku wypełniali jakieś ankiety. A na końcu chyba używają jakiegoś gazu... mega fajny film, ale nie pamiętam tytułu... ostatnia scena to chyba jest ucieczka kogoś z tego budynku...
więcejWitam, oglądałam kiedyś film o dziewczynie(blondynka), która razem z matką w pośpiechu wyprowadzają się, bo dziewczyna jest prześladowana(nie wiadomo tego na początku filmu). W nowej szkolę dziewczyna poznaje jakiegoś chłopaka, a matka zostaje nauczycielką i zaczyna się spotykać z nauczycielem dziewczyny. Później się...
więcejWitam, otóż poszukuję filmu, o którym niestety wiem nie wiele. Pamiętam jedynie, że była w nim jakaś katastrofa (możliwe, że wybuch wulkanu czy coś podobnego) oraz, że główny bohater wraz z dzieckiem (lub dziećmi) chciał uratować swoją babcię, która mieszkała w górach. Szczególnie w pamięci zapadła mi scena, w której...
więcejSzukam tytułu horroru, który kiedyś oglądałem. Jestem prawie pewny, że był w stylu found footage. Ekipa filmowa kręci jakiś program w lesie. Wszyscy po kolei giną. Na końcu okazuje się że tak na prawdę to było ustawione i wkrecali tylko jedna z uczestniczek. Ta jak się dowiedziała to zabiła producenta. Film oglądałem...
więcej
Witam
Film oglądałem na pc .tematyka sc-fi spotkanie ludzi z kosmitami być może obca infiltracja bez wiedzy ludzi film dobrze zrobiony raczej nie klasy b czy c .Pamiętam tylko końcową scenę statku obcych na orbicie ziemi lub oddalajacego się od ziemi na pokladzie ktorego bohater budzi się uwieziony w jakby...
Witam, pewnie zagadka dla starszych użytkowników. Pamiętam tylko plakat filmowy do tego filmu i sadzać po nim jest on bardzo kontrowersyjny otóż : na plakacie widać od pasa do kolan rozebrana kobietę która stoi prawdopodobnie (w rozkroku?) nad niedźwiedziem (yeti?) - widać tylko jego owłosione ręce (łapy). Pamiętam...
więcej