Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Filmy/seriale/bajki o tematyce smoków. Najlepiej by smoki były przedstawione po dobrej stronie. Oglądałam Eragon, jak wytresować smoka 1/2

Chodzi mi z niedokładnym zakończeniem. Oglądałam już:
Prestiż
Memento
Wyspa Tajemnic

Mam nadzieje że wiecie o co chodzi.

Szukam filmu ,który przedstawia kilka końców.
Dzwoni budzik, jakiś facet jedzie chyba metrem i raz jest deszcz meteorów innym razem czarna dziura w cern.

Witam. Jako, że poniosła mnie ambicja przy pisaniu magisterki teraz muszę się zwrócić tutaj o pomoc. Poszukuję filmów fabularnych, gdzie przewija się wątek autyzmu w jakiejkolwiek postaci. Bardzo proszę o pomoc! :)

Pomóżcie, co to za film ?? Nie pamiętam całości ani nawet głównego motywu, tylko urywki.

Jest taka scena, że gościu staje naprzeciw laski z łukiem i grozi że strzeli jak laska nie da się przeleciec. Laska odmawia, on strzlea ale trafia w sciane. Wtedy laska wchodzi na tą strzale odskakuje i ucieka, on ją goni ale...

więcej

Szukam tytułu komedii, pamietam ze oglądałam na TVN7. Film był z lat 85 - 95'.
Bohaterami filmu było dwóch czarnoskórych chłopców (jeden z nich nazywał sie Blade/Blake - ten niegrzeczny) którzy przez przypadek trafili do innych klas w liceum niż powinni. Kujon trafił do najgorszej klasy w całej szkole, a chuligan...

Witam.
Szukam filmu o tym, że jakaś kobieta chyba z kimś wyjeżdża rowerem do jakiś gór, a potem jakiś gość chcę ją zabić goni ją sikierą itp.. nw ten film był chyba niemiecki ale nie jestem pewny.

Witam, bardzo dawno temu oglądałem film, był on o dziewczynce która mieszkała z jakąś starszą Panią (miała bardzo dużo kotów). Potem w filmie pojawił się chłopiec i gdy chciał się napić wody z kranu(lub czegoś innego) dziewczynka zbliżyła się i pocałowała go. Reszty niestety nie pamiętam, kojarzy ktoś???

Zapomniałem tytułu filmu ! Dzieci w specjalnej szkole były szkolone do walki z kosmitami.
Jednego z chłopców wybrali. Poleciał w kosmos i tam były drużyny w których się awansowało i potem ze swoją ekipą pokonał kosmitów. Jedno z jajek :D Zostawił na planecie bo żal mu było kosmitów którzy zginęli. POMÓZCIE :)

Szkukam filmu albo serialu z dzieciństwa w którym do ciała nastolatka wszedł duch/dusza albo cień jakiegoś magicznego psa przez co jego ciało powoli zostało zamienione w psie.