Oglądałam kiedyś film o zakochanej parze ludzi. Kobieta pewnej nocy wyszła z domu, ponieważ dowiedziała się, że sąsiadce uciekł pies. Kiedy go szukała potrącił ją samochód. Facet bardzo ją kochał. Pewnego dnia spotkał mężczyznę, który cofnął czas tak by on mógł ją uratować. Tym razem to on został potrącony i trafił do...
więcejMialem kiedys ten film na vhs ale się pozyczylo i przepadlo, dobra do rzeczy ,film opowiadal o facecie który zginął w wypadku chyba samochodowym i został aniolem .Towarzyszyl caly czas jakiemuś młodemu chłopakowi i mieli jakies tam przygody.Nie pamiętam juz o co chodzilo w tym filmie.Jak ktos wie co to , to proszę o...
więcej
Jak jest waszym zdaniem najgłupsza scena filmowa. Ja uważam że scena z Unerworld. Scena w metro kiedy główna bohaterka nie potrafi ustrzelić ogromnego faceta z odległości dwóch metrów!!
Żenada!
Hej
Szukam filmu. Oglądałem go kilka lat temu. Nie pamiętam fabuły, obsady ani roku produkcji.
Mam tylko kilka punktów, nie wszystkich jestem pewny, ale może to pomoże w odnalezieniu tytułu:
- Akcja rozgrywa się na statku - wycieczkowcu i plaży (chyba)
- W filmie jest kilku kumpli
- W filmie pojawia się parę...
Akcja filmu dzieje się w szpitalu. Najprawdopodobniej eksperymentuje się na ludziach. Pamiętam dzieci, które cierpią na jakąś chorobę, która chyba je postarza. Nie przypominam sobie, aby to był horror - raczej thriller.
Opowidała mi o tym filmie mama. Pewien mężczyna był malarzem, ale słabo mu się wiodło. Podkochiwał się w kobiecie, ale ona go nie chciała. Dużo się modlił do Boga. Pewnego dnia zjawił się u niego pewien człowiek i kupił od niego obrazy, a po swej śmierci przekazał mu cały swój majątek. Ta kobieta wyszła za niego za...
Hej. Może i wyda wam sie to dziwne , lub i nie. Poszukuje filmów na temat dzieci , młodzieży itp. Tylko że filmów , gdzie jest przemoc na dzieciach. Dużo czytałem , i jestem przeciwko maltretowaniu dzieci.
Znalazłem stronke
http://www.zeitgeistvideos.org/401blows.html#About [www.zeitgeistvideos.org...]
Ci co...
Witam, otóż szukam tytułu filmu który jest oparty na tematyce apokaliptycznej. Owe dni ostateczne są wypełniane w sposób taki iż niebiańskie światło zabiera ludzi do nieba. A tych których zostawia na ziemi poddaje sądowi. W ten sposób dokonuje się owa apokalipsa zgodna z opisem biblijnym. Z góry dziękuję za pomoc ;)