Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Szukam solidnego filmu akcji, najlepiej coś z napadem/odbijaniem zakładników.

http://www.filmweb.pl/film/To+my%2C+rugbi%C5%9Bci-2000-109489/descs czy ktoś wie z jakiego to filmu ?

Witam. Poszukuje filmu w którym na początku jest zamach (wybucha bomba na placu) nie pamietam kto ( ktoś ) ten widzi jak dochodzi do tego zamachu i próbuje temu zapobiec nie dokonca mu sie to udaje i coś jakby cofnął sie w czasie i ten sam zamach sie powtarza ale troszkę inaczej. Z góry dzięki za pomoc

do tej pory podobaly mi sie np interstellar, wyspa tajemnic, kapitan phillips, incepcja, piekny umysl, gran torino

najlepiej 2000 + i anglojezyczne

Zapomniałem tytułu filmu ! Dzieci w specjalnej szkole były szkolone do walki z kosmitami.
Jednego z chłopców wybrali. Poleciał w kosmos i tam były drużyny w których się awansowało i potem ze swoją ekipą pokonał kosmitów. Jedno z jajek :D Zostawił na planecie bo żal mu było kosmitów którzy zginęli. POMÓZCIE :)

Poszukuję filmu, opowiadającym o chłopcu, który uratował matkę z pożaru (chyba ich mieszkania) Chłopiec jednak podczas ratowania mamy doznaje poparzenia twarzy przez co konieczna jest operacja plastyczna. Matka wspólnie z synem rozpoczyna walkę o jego twarz. Chłopiec nie może patrzeć w lusterko na siebie i wręcz czuje...

więcej

Ten film oglądałem jakiś rok temu.Film opowiada o ambasadorze chin albo japonii któremu spodobał się pewien show dziennikarza który dowiadując się o tym zaprosił go do show.Potem ten dziennikarz dowiedział się że ten ambasador głodzi kraj ponieważ wszystkie pieniądze wydaje na broń atomową.Jacyś agenci czy coś każą mu...

więcej

To było dawno nie pamiętam tytułu mężczyźnie zginął brat więc pojechał do jego domu to chyba był dom nad jeziorem w jakimś miasteczku poznał tam kobietę w której się zakochał ,ten mężczyzna odkrył że zabito jego brata i postanowił na własną rękę odkryć kto jest zabójcą wydaje mi się że walczył z tym mężczyzną na łodzi...

więcej

Poszukuję filmu, niestety nie pamiętam zbyt dużo na jego temat.
W głowie mam tylko, że był to film taneczny, powiązanie 2 stylów.
Tu się zaczynają schody, ponieważ pierwszy styl to tango/latino coś w tych klimatach (w tym stylu tańczyła kobieta ), drugi to coś rodzaju hip hop ( tu była mała grupa).
Pamiętam jeszcze,...

więcej

Dajcie mi jakieś bardzo dobre filmy z którymś z tych aktorów w roli głównej. Oglądałam już:

Co gryzie Gilberta Grape’a
Przetrwać w Nowym Jorku
Titanic
Wyspa tajemnic
Incepcja
Wielki Gatsby
Wilk z Wall Street

Siedem
Podziemny krąg
Przekręt
Ocean’s Eleven: Ryzykowna gra
Ocean’s Twelve: Dogrywka