Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.Poszukuję filmu o mludziach którzy uciekali nie wiem może z obozu,z jakiegoś więzienia którzy idąc strasznie długą drogą (las,dzungla)nie mieli co jesć i w końcu postanowili zjeść kogoś z ekipy .Jeden z nich miał siekierę i to on żądził,zaczynali zjadac siebie, nasłabszego.Myślę że film jest z około 2010 roku i...

więcej

Hej, poszukuję filmu. Ostatnio szukałam film do obejrzenia znalazłam go na kinomanie ale niestety z jakiegoś powodu go nie obejrzałam, a teraz nie mogę go znaleźć. Czytałam jego opis więc tak: to jest raczej film fantasy. Jest sobie dziewczyna, która mieszka w wiosce, która nawiedza jakąś bestia. Mieszkańcy składają...

więcej

coś jakby western. w miasteczku tym najsłynniejsi rewolwerowcy (już po swojej śmierci) oczekują na przewoźnika, który ma ich zabrać na "drugą stronę tęczy" o ile przejdą wcześniej próbę odkupienia popełnionych za życiaj grzechów. za "podpadkę) idzie się na cmentarz w towarzystwie starego indianina. do miasteczka wpada...

więcej

fhfdhfdh

Witam.

Jako fan westernów włoskich postanowiłem obejrzeć ostatni brakujący mi western z ręki Sergio Leone. A mianowicie film o tytule "Un genio, due compari, un pollo". Problem w tym, że nie mam pojęcia gdzie takowy znaleźć. W internecie nie znalazłem żadnej zrozumiałej wersji z napisami polskimi. Są napisy po...

Leciał juz dawno w tv . Mąz wynajal kochanka zonie . Ona byla starsza od tego kochanka. Z mezem miala brac slub, ale on chcial sie na niej zemscic czy cos. Na koncu filmu zaszla z kochankiem w ciaze.

Witam, szukam tytułu filmu który oglądałem w dzieciństwie. Zaczynał się chyba od momentu jak dwóch gości nocą łowiło ryby (za pomocą dynamitu) na stawie, popijając browar, jeden zauważył na niebie wielki statek kosmiczny, a drugi sie z niego nabijał że to od piwa. Mniejsza z tym bo to tylko epizod. Główną rolę grał...

więcej

Najlepiej jakby to był główny temat filmu, ale może też być po prostu jedna z postaci, która jest aseksualna. Mogą być filmy dokumentalne. Z góry dziękuje.

A co, dam Wam zadanie!:> Poszukuję filmu, w którym ludzie uwięzieni przez kogoś naprawdę logicznie myślą (i nie muszę krzyczeć, że są idiotami) ale pomimo tego nie udaje się im wyswobodzić. Marzy mi się taki film, kto wie, może taki już powstał?

Hey wszystkim :) Błagam pomóżcie mi !!!! obskoczyłam wszystkie moje filmy i niestety nie oceniłam tych dwóch filmów a zupełnie nie pamiętam tytułów i w ogóle niewiele pamietam ponieważ dość dawno oglądałam ale Wy mi pewnie pomożecie :) 1 film : Facet sobie mieszka sam jakiś typ chyba z pracy puka co jakiś czas do Jego...

więcej