Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam,

szukam dwoch filmow, ktore ogladalem w 95 roku na VHS. prosze o pomoc :(

1. byl to chyba jakis thriller, pamietam tylko 3 sceny : facetowi w pewnym momencie zaczely masowo wychodzic pajaki z oczu, nosa, uszu;
sekcja zwlok byc moze tego samego goscia, widok na miske pelna zywych węży (chyba wyjetych z...

czy możecie mi powiedzieć jaki aktor jest na zdjęciu :D to bardzo ważne :D
Seann William Scott tak mi sie wydaje ale może wy pomożecie bo nie jestem pewny

ifotos. pl/zobacz/ejpg_ssaespa.jpg spacje trzeba cofnac

Witam
Szukam tytułu pewnego filmu
Akcja filmu osadzona jest w realiach wojny w Wietnamie.
Pamiętam tylko strzępki informacji.
Ostatnią sceną tego filmu było , że główny bohater szedł przez pole i został zastrzelony przez Wietnamczyka i leciałą taka dziwna muzyka żołnierz armi USA po czym pojawiły się...

Witam. Potrzebuje pomocy z tytułem starego filmu gdzie główną role grał Jackie Chan .
Pamiętam tylko tyle że na koniec filmu podczas walki z końcowym bosem asystent pomylił sie i dał spragnionemu Jackiemu ropy zamiast wody ,dzięki czemu bohater nie czół zadawanych mu ciosów. jak go puściło to wsadzili go w gips. To...

więcej

Jakie macie swoje ulubione śmierci bohaterów filmowych? Linki mile widziane (Póki co nie mogę wklejać)

Szukam filmu o rodzinie wielodzietnej którą ojciec wywozi do afryki a sam po czasie wraca do stanów do kochanki w filmie są zawarte wątki o przystosowywaniu sie dzieci do nowych warunków i ich buncie ,coś tam było też o pomocy tubylcom i na końcu matka tych dzieci wstępuje do klasztoru

Jeśli ktoś zna nazwiska aktorów z numerów : 7,14,15,16,19,23 będę wdzięczna,dzięki!

http://imgup.pl/di/M2N6OUX0/14-lat-stephenking.jpg

szukam filmu o rodzinie wielodzietnej którą ojciec wywozi do afryki a sam po czasie wraca do stanów do kochanki w filmie są zawarte wątki o przystosowywaniu sie dzieci do nowych warunków i ich buncie ,coś tam było też o pomocy tubylcom i na końcu matka tych dzieci wstępuje do klasztoru

szukam filmu o rodzinie wielodzietnej którą ojciec wywozi do afryki a sam po czasie wraca do stanów do kochanki w filmie są zawarte wątki o przystosowywaniu sie dzieci do nowych warunków i ich buncie ,coś tam było też o pomocy tubylcom i na końcu matka tych dzieci wstępuje do klasztoru