Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam ! Szukam filmu podobnego klimatem,scenografią i zdjęciami do Lokatora Romana Polańskiego z 1976
Fjnie jakby był Thriller/horror ale nie koniecznie a jak do tego thriller/horror psychologiczny to super :D

Witam. Szukam filmu, który oglądałem parę lat temu. Patrzcie na to co piszę z drobną dozą dystansu, bo mogę mylić niektóre fakty z filmu, po prostu może mi się mieszać z innymi. Przechodząc do sedna ... film opowiadał o zakładzie psychiatrycznym, do którego został sprowadzony nowy czarnoskóry lekarz. W odróżnieniu do...

więcej

film opowiada historię chłopaka który popełnia samobójstwo i trafia do innego wymiaru gdzie ma szanse odkupić swoje winy, dowiaduje się po jakimś czasie że jego dziewczyna tez popełnia samobójstwo i postanawia ją odnalezć. tylko tyle pamiętam ;/

Witam szukam super komedii z motywami wycieczek szkolnych/szkoły/paczki kumpli itp. Cos jak supersamiec ITP. Tylko nie american pie ;d

Akcja dzieje się w szkole, gdzie czworo młodych ludzi o zupełnie innych charakterach i wyglądzie zostaje po lekcjach.
Są dwie dziewczyny i dwóch chłopców. Jedna z dziewczyn ma jakieś problemy psychiczne, kolejny chłopak jest typowym cwaniakiem- generalnie różnią się od siebie wszystkim- można powiedzieć, że każdy...

Pamiętam tylko, że:
-gość pracował przy oczyszczaniu szamba
-wraz z żoną mieli problemy ze spłodzeniem potomstwa
-gość wraz ze swoim współpracownikiem postanowili kogoś okraść (chyba jakąś starszą osobę)
Pozdrawiam.

Witam czy poda ktoś filmy podobne do Olimp w ogniu? Ważne też ,żeby były dobrze grane a nie jakoś drewniano ;d dużo akcji itp ;d

Witam,
Poszukuję filmu lata 80/90 o o tytułowych chłopakach. Jak Ja pamiętam a widocznie źle bo nie
mogę filmu znaleźć tytuł brzmiał : Chłopcy z sierocińca lub poprawczaka.
Ogólnie fabuła jak pamiętam traktowała o ucieczce z poprawczaka grupy chłopców którzy ruszają
odnaleźć kolegę którego na wychowania wzięła...

więcej

Witam!
Tak jak wyżej, lecz nie pamiętam nazwy. Na pewno w tym filmie było odprawienie czarnej mszy przez dwie dziewczyny. Na początku filmu główne bohaterki znajdowały się w szkole katolickiej? Z tego co pamiętam jeszcze film z okolic 1960-70. Wiem, że to graniczy z cudem, aby po tak ogólnym opisie znaleźć ten film,...

więcej

Widziałam tylko zwiastun i to chyba z 5-10lat temu. Dziewczyna stoi w welonie (chyba) na torach z przewiązanymi oczami i schodzi z nich w ostatniej chwili. Inna scena: ktoś bierze ślub, a pod nogi pary młodej, chyba pana młodego, trafia przedmiot, który oznacza wyzwanie. Ogólna fabuła była taka, że niewinna gra w...