Witam! Kiedyś natrafiłam na bardzo intrygujący film i choć pamiętam większość wątków, to nie mam pojęcia, jak się nazywa. Może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Do sedna. Akcja dzieje się no stosunkowo dawno, lata 70-te bądź wcześniej. Opowiada o młodej dziewczynie mieszkającej w małej wsi z matką, która jest bardzo...
Witam szukam filmu gdzie dwóch studentów musi zaliczyć historie ale nie wie jak az pewnego razu odnajduja maszyne do podróżowania w czasie budka tel. i z miejsca do miejsca podróżują i spotykaja różnych przywódców az w koncu pod konie filmu robia wielkie show na sali gimnastycznej aby potem zalicyc historie jest tam...
więcejwitam szukam filmu w krórym głowny aktor miał pokój pełen zabawek. film amerykanski chyba grał tam Bill Murray lub Phil Collins
Siemka,
Mam pytanko: orientujecie się, gdzie można obejrzeć LEGALNIE Scenę Zbrodni?
Znalazłem na YT pełny film i nie wiem, czy jest on legalną wersją, czy piratem (https://www.youtube.com/watch?v=3tILiqotj7Y).
Z góry dzięki.
Witam wszystkich
poszukuję pewnego filmu
młody chłopak jest uczony od małego samodzielności, a także, o ile dobrze pamiętam, walki wręcz, obrony itp
W filmie chłopak jest bodajże ściągany przez kogoś, ma dziewczynę
Biologiczny ojciec pracuje w jakiejś agenci rządowej. Z filmu pamiętam że był to "agent piątego...
film o facecie ok 50 który mieszka w Stanach i ginie mu żona, a On wraca wspomnieniami do młodych lat jak mieszkał w Polsce, w warszawskim getcie, współpracuje tam z takim warszawskim cwaniaczkiem nazywającym się Mokotów który przewozi jedzenie i inne rzeczy za mur , więcej nie umiem sobie przypomnieć a w necie nie...
Szukam filmu z lat 80-90, w którym kobieta potrąciła jelenia (chyba) i miała wypadek samochodowy, znalazła schronienie w domu nieopodal i została tam zatrudniona chyba jako sprzątaczka, zaprzyjaźniła się z domownikami i chyba zakochała w gospodarzu, a na końcu okazało się, że w gazecie podali wiadomość o tym, że miała...
więcejWitam szukam bardzo fajnego filmu ale nie mogę go znaleźć, pamiętam z niego tylko tyle, że na początku 2 osoby się spotkały w barze, i że 1 czy ta 2 tez była wampirem, i jeden z nich pragnął zabijać wampirów lecz nie mógł ponieważ był ugryzione ( oni zabili chyba jego żone), i wytrenował 2 osobe aby ich...
Pewnie fani giallo beda znac tytul.Otoz podam taki opis:jedzie kobieta autem.wjezdza do tunelu i ma wizje.widzi zakrwawiona twarz kobiety,kulejacego mezczyzne.nastepnie wykuta dziure w scianie i trupa,ktorego ktos zamurowuje-tu ma taki widok od wewnatrz. Ogladalam,ale tytulu nie pamietam:-(
Witam! Czy ktoś może kojarzy taką komedię o nowym narkotyku? w tym filmie była dwójka przyjaciół i przez przypadek (chyba) wzięli jakiś nieznany narkotyk od takiego wyluzowanego , czarnego dilera. potem przeżywali dużo dziwacznych przygód. Na końcu przenieśli się do jakiegoś innego wymiaru czy coś w tym stylu.
Czy...