Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś oglądałem film, dotyczył on pewnego mężczyzny który odnalazł zapiski innego mężczyzny, który cofnął się w czasie i nagrał film z czasów Jezusa, opisywał on że nikogo tam takiego nie było. Pewien mężczyzna odnalazł jego zwłoki ale były one stare i miały protezę która nie była możliwa kilka tysięcy lat temu....

Ten elvis kosił trawe w czołówce by pokazać widzowi jak bardzo tajemnicze jest to miasteczko.
W serialu chłopak ten zajmował się rozwiązywaniem różnych tajemnic z miasteczka. Między innymi o braciach bliźniakach zamkniętych hermetycznie w pudełkach na noc przez co się nie starzeli. Pamiętam, że był tam dzieciak o...

Szukam filmu, w którym zamachowcy wrabiają faceta. W otoczeniu wygląda jakby miał chorobę psychiczną faceta. Na końcu porywają mu syna. Ten chce go ratować i wjeżdża białym busem do Białego Domu, a ten wybucha. Kończy się tak, że zostaje on oskarżony o zamach na Biały Dom, a prawdziwi zamachowcy nie zostali wykryci....

więcej

http://www.redbull.com/pl/pl/music/events/1331769902287/red-bull-music-academy-w eekender-warsaw-2016

Ktoś był kiedykolwiek, jakie wrażenia, warto się wybrać ?

Mnie interesuje piątek 20 maj, wiadomo dlaczego Andy Stott tego dnia będzie m.in. :)

Oraz mam pytanie na inny temat http://www.clipconverter.cc/ -...

Witam,
szukam jakiegoś serialu podobnego do Wikingów i Gra o Tron. Znacie jakieś?

Szukam filmu thriller. Chodziło w nim o to, że jakaś kobieta po rodzinnej tragedii się wyprowadza i zauważa, że ktoś ją śledzi. Później gdy jedzie samochodem spotyka tego człowieka, który ja śledzi ale wydaje się on nie groźny. Później jest burza i ona zatrzymuje się w jakim hotelu. Rano nie pamiętam jak ale...

W latach 80/90 oglądałam film o facecie ok 50 który mieszka w Stanach i ginie mu żona lub cała rodzina, a On wraca wspomnieniami do młodych lat jak mieszkał w Polsce, w warszawskim getcie, współpracuje tam z takim warszawskim cwaniaczkiem nazywającym się Mokotów który przewozi jedzenie i inne rzeczy za mur , więcej nie...

więcej

Witam szukam thrillerów psychologicznych podobnych do Misery Milczenie Owiec Siedem jak ktoś zna to niech napisze

Poszukuje filmów/seriali o tej niesamowitej legendzie. Proszę o pomoc :D
Oglądałam już: Merlin, Miecz w kamieniu, Excalibur.

Podacie mi jakieś filmy akcji? Strzelaniny itp,mogą też byc filmy typu czerwony świt,czy jakoś tak. Tam gdzie jest wojna Korei Północnej z Ameryką.