Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ten film jest o parze ludzi, którzy opowiadają o swoim związku i każdy widzi go inaczej

Szukam filmu z szympansem co jeździł z kierowcą półciężarówką ..... pkazywał paluszka i takie tam film chyba starszy ...........

Coś podobnego do dirty dancing lub grease ;)

witam. szukam filmu, który jakieś 10-15 lat temu leciał w nocy na tvp1. poczatek był taki, że mężczyzna zaszył się w jakiejś hali?? albo jakimś studiu, pozniej w nocy przyszli tam mężczyżni z kobietą, chyba robili jej sesję erotyczną albo coś takiego, a pózniej ją zamordowali i jej zwłoki spalili w takim ogromnym...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

w filmie byli 2 typków którzy przebierali sie za gliny az w koncu skonsruowali se wlasny radiowóz jak ktos zna tytul niech podesle

Witam,
mam problem z tytułem filmu, kiedyś oglądałam film, który składał się z kilku luźno powiązanych ze sobą historii i w jednej z nich występował facet, który miał jądra pod brodą. To była jakaś komedia, proszę pomóżcie :) Pozdrawiam.

witajcie, szukam jak w temacie filmów o klaunach .... ktoś może coś ??

Lub takich w których zawiązuje się pod koniec. Takich jak Taxi Drier, Bogowie Ulicy, American Psycho...

Witam, początkowa scena to jak gangster z małym nożem wychodzącym między palcami w toalecie przebija się przez ścianę i zabija kogoś kto podsłuchuje przez ścianę. Ogólnie taki film, karate, bijatyka, japoński, albo chiński, dużo kobiet, które walczą.

Coś komuś świta?