Kojarzy ktoś te sceny (Youtube) /watch?v=ChMYWDJnJrs ? Wyglądają znajomo ale nie mogę sobie przypomnieć filmu, w którym je widziałem.
Kojarzy ktoś te sceny (Youtube) /watch?v=ChMYWDJnJrs ? Wyglądają znajomo ale nie mogę sobie przypomnieć filmu, w którym je widziałem.
Facet poznaje kobietę na spotkaniu firmowym, oboje wpadają sobie w oko nie miga bez siebie żyć. W końcu facet zdradza zonę jego żona ciagle cos podejrzewa. Na końcu jednak okazuje sie ze to tylko jego wyobraźnia i akcja wraca do wieczoru w którym sie poznali. Czy ktoś kojarzy ten film?
Witam. Poszukuję filmu, akcja toczy się gdzieś gdzie jest śnieg. Małżeństwo zamożni przeprowadzają się do małego miasteczka, gdzie poznają sąsiadów drugą rodzinę. Drudzy małżonkowie wychowywali murzyna. Potem pamiętam, że coś się pokłócili, i było jakoś tak że mąż zdradził żonę z tą sąsiadką... Ktoś może coś wie ? :)
Moj profil http://www.filmweb.pl/user/jacekjack123 cos czego nie obejrzałem, byłbym wdzięczny za pozycje!
z romansem w tle , jakie proponujcie ?
oglądałam przypadkiem jeden taki w tvn lub na polsacie i dziewczynie która została gdzieś wywieziona przez gangsterów , chyba jej facet ją uratował albo też jeden z kryminalistów.
Polski film z lat 80-tych o rycerzach, grał tam chyba Zamachowski, pamieta ktoś coś jakie sa polskie filmy z rycerzami ( przygodowe)