Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Cześć i czołem! Od kilku dni próbuję przypomnieć sobie tytuł animowanego serialu, który w latach pacholęcych oglądałem na Fox Kids. Głównymi bohaterami byli agenci, którzy tropili kosmitów. Jeden z nich potrafił, na skutek jakichś eksperymentów obcych, zmieniać swoje ręce w stal i wytwarzany z niej broń.

Z góry...

więcej

Szukam filmów, w którym główny bohater bohaterka wraca po latach do swojego miasteczka i tam spotyka swoją dawną miłość i zakochują się w sobie nawzajem.
Motyw podobny do filmów: "Dziewczyna z Alabamy" i "Zostańmy przyjaciółmi". Interesują mnie zarówno komedie jaki i dramaty.
Dzięki za pomoc.

Poszukuję filmu jak w tytule, dziewczyna narodowca- dziadek były nazista. Jest zatwardziałą rasistką, dopóki przypadkiem nie potrąca jednego z braci- uchodźców. Od tamtej chwili zaprzyjaźnia się z drugim bratem i na koniec pomaga mu uciec do Szwecji. Kończy marnie.
Film jest w Filmwebie, zupełnie nie mogę przypomnieć...

więcej

Cześć. Szukam od jakiegoś czasu pewnego filmu. Widziałam tylko kawałek, gdzie dziewczyna siedziała przywiązana w piwnicy, porwała ją jakaś grupa mężczyzn, zostałą dość brutalnie zgwałcona, jeden z nich przyniósł jej sukienkę, potem chcieli ją żywcem zakopać, ale znowu jeden ją odkopał i ogólnie jej pomagał. Jakaś...

Film o nastolatkach którzy jadą z opiekunami na jakiś obóz trafiają docierają na miejsce idą do okolicznego baru dochodzi do zgrzytu z miejscowymi tam ludźmi po wyjściu w trakcie obozu jeden z tamtejszych osób(chłopak zdeformowany ) zaczyna ich zabijać.

Witam.
Szukam filmu, prawdopodobnie na faktach o kobiecie, która była uboga. To działo się bodajże w czasach wojny secesyjnej, może wcześniej. Jak dobrze pamiętam to ona kradła i ją złapali. Żyła potem na jakiejś wyspie wraz z innymi więźniami. Tam pracowali dla tych żołnierzy. Miała potem dziecko, może dzieci....

Hej, nie mogę znaleźć filmu. Wyglądał jak film z 2006/2007, ale mogę się mylić. Oglądałam go 3 lata temu na TVN 7 ok.22 . Film opowiada o chłopaku (komedia), który razem z kolegami i dziewczyną, która mu się podoba (bodajże była ruda, a kolegów było 2) chcą nakręcić film o bohaterze, bo myśli, że jego ojciec zginął...

więcej

Czy ktoś może polecić, jakieś fajne filmy o tej miłej tematyce?