Witam, szukam filmu kostiumowego, ktory ogladalam wiele lat temu.Opowiada historie medium i jej rodziny.Pamietam tylko urywki-scene z jej dziecinstwa,kiedy znajomi rodziny prosili o pomoc w obstawianiu zakladow.Scena, jak po latach nieszczesliwego malzenstwa do jej domu ez zapowkedzi wchodzi i szybko bez slowa...
Witam.
Szukam hinskiego filmu katrate, nie pamietam dokladnie o co w nim chodzilo ale wzieli gościa ktory wystepowal na scenie do ulicznych walk. Byl dobry. Pamietam urywki fabuły. Zorganizowali walke 3 ws 3 i on rozwalil wszystkich, pierwszego pokonal ktory wysmarowal sie olejem a drugi w rekawicy mial powbijane...
zaczyna się od sceny kiedy ogląda jakieś krwawe sceny w rzeźni i masturbuje się do tego. Poza tym ma problemy emocjonalne z jakąś tam kobietą którą chciał gwałcić i w ogóle widzi sceny z "innego życia" innymi oczami, sprawa morderstwa i.t.d. Prosdzę o tytuł. Wiem że był młody wtedy.
W tym filmie gra rozwiedziona para, matka oddaje pod opieke na jakis czas syna i corke. Dzieci maja dwoje ojcow, biologiczny i ten, co je wychowuje. Na koniec malutka corka z 8 lat bierze slub ze swoim chlopakiem, to bylo nad woda.
Witam, od paru tygodniu szukam bajki z dzieciństwa. Nie pamiętam wiele z fabuły. Wiem, że była tam dziewczynka, która odkryła, że pod schodami u niej w domu znajduje się pomieszczanie. W tym pomieszczeniu znalazła skrzynie/kufer z przedmiotami (jej mamy? babci? nie pamiętam). I to był początek bajki. Końcówka natomiast...
więcej
Szukam filmu który widziałam baaaardzo dawno temu i pamiętam go jak przez mgłę.
Główne wątki w nim:
- mężczyzna zapadł chyba w śpiączce i w tym śnie jeździł po różnych miejscowościach
- był w jednym barze, w którym był taki facet co kiedyś zażyczył sobie aby mógł jeść w nieskończoność (bo lubił jeść). W efekcie mógł...
Witam wszystkich :)
Na egzamin ustny na studia wybrałam sobie temat psychodermatologii i wpadłam na pomysł, by tą dziedzinę/konkretną chorobę z jej psychologicznymi skutkami przedstawić egzaminatorowi na podstawie filmu... Tyle, że jak dota nie mogę takiego filmu znaleźć.
Stąd moja ogromna prośba - zna ktoś może...