Witam, szukam filmu animowanego, kreskówki po prostu. Oglądałem ją kiedyś na chyba FoxKids jakiś czas temu, no dobra dawno jak jeszcze miałem kilkanaście lat.
Akcja kręci się wokół grupki kosmicznych poszukiwaczy przygód i szczerze to głównie pamiętam.
Mieli wroga gościa który był w połowie robotem, ponieważ coś mu...
Witam. Poszukuję kreskówki z lat młodości o małym dziecku i gorylu który rywalizował z tymże dzieckiem o władzę nad dzungla. Goryl bądź małpa była umiesniona i wysoka z takimi wielkimi odstajacymi uszami. Co odcinek goryl wymyślił inny plan obalenia rządów człowieka. Bajka chyba była na Cartoon Network jak dobrze...
więcejWitam. Szukam filmu przygodowego z lat 90-tych albo końca 80-tych. Zapamiętałem z niego to że na początku widzimy więźnia, który komuś opowiada o swoich przygodach i te przygody widzimy przez cały film. Akcja dziej się na pocz. XX wieku a więc chyba przed I Wojną Światową. Dużo jest statków i akcja często dzieje się...
więcejPoszukuję filmów dokumentalnych o sytuacji z ostatnich lat na Białorusi, Ukrainie, Libii (lub innych krajach, w których zagrożona jest demokracja, występują konflikty) oraz o terroryzmie na świecie i konfliktach w Afryce. Ktoś pomoże? Z góry dziękuję.
Siema szukam takiego filmu w ktorym chlopak zakochuje sie w kobiecie potem on robi za nianie dzieci tej kobiety, te dzieci robia mu dowcipy np jechali jego nowym samochodem z wypozyczalni i taka dziewczyna pokazala to kierocy tira kartke z napisem HELP ten tir ich gonil, potem ten nowy samochod spalil sie. On ogolnie...
więcejhej .. to znowu ja, ale szukam jeszcze jednego filmu właśnie jakiś horror o hotelu, kurorcie, zabójczy kurort coś takiego .....
Dawno temu ktoś opowiedział mi scenę z jednego polskiego filmu. Niestety nie pamiętam tytułu.
Oto scena : nauczyciel wygłasza dłuższy wykład na lekcji, ale nikt nie słucha i większość jest wyraźnie znudzona. W pewnym momencie, nauczyciel - chcąc ich "obudzić" mówi coś zupełnie bez sensu "I w tym momencie krowa...
Film jest o ludziach którzy zostali wybrani do turnieju w którym walczą o zwycięstwo. Pierwszym zadaniem było wyskoczenie z samolotu i jako pierwsi musieli dotrzeć do miejsca spotkania. Potem okazało się że porwali brata cesarzowej czy coś takiego. Proszę o pomoc ;D
Uwielbiam filmy o superbohaterach, aczkolwiek nie znam ani odrobinkę komiksów. Mam zatempytanie do fanów komiksów, a mianowicie chodzi Mi o końcówkę filmu. Wiem, że chodzi tam o zapowiedz Justice League, ale nie wiem ocb kiedy Luthor mówi, że dzwony już rozbrzmiały i zostały usłyszane w niebiosach... z jakim czarnym...
więcej