Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wał małą niedzwiedzice,po jakimś czasie wygonił ją,bo inaczej nie poradziłaby sobie na wolnosci,gdyby z nim zostala,jak ten chlopak szedl lub łodzią płynął to spotkal ją,jako dorsłą niedzwiedzicę,ze swoimi mlodymi ,poznał ją chyba po tym,że nałożył jej za młodu na noge opaske czy coś,niedzwiedzice nazwał PAKA,to imie...

więcej

Szukam filmu s-f który był jeszcze czarno-biały, stary na pewno ale już z dźwiękiem.
Pamiętam jedn moment kiedy to ludzi w skafandrach goniła jakaś maź czy lawa czarna po stożkowatej konstrukcji, kiedy pod koniec lawa doganiała ich, jeden mężczyzna strzelił do niej a ona się cofnęła. Film opowiadał prawdopodobnie o...

Swego czasu czytałem pewne opowiadanie polskiego pisarza o demonicznym koniu który zabijał ludzi. Mam pytanie czy istnieją podobne filmy grozy ? Możecie polecać obojętnie co nie musi być to ambitne i mądre kino.

Ten film dręczy mnie już od kilku dobrych lat. Nie pamiętam dokładnie treści, ale
może ktoś rozpozna, byłabym bardzo wdzięczna. Film był o dziewczynie,
prawdopodobnie nastolatce, która została uwięziona i wrzucona do morza, oceanu, w
skrzynce lub klatce. widziała przez ten czas tylko niebo, a gdy patrzyła na...

Facet miał dziewczynę o blond włosach, potem z nią zerwał, chodził z inną dziewczyną, która miała wypadek . Po tym wypadku jego była porwała jego obecną dziewczynę i trzymała u siebie w domu i miała nadzieje, że tamten do niej wróci. Później dowiedział się,że jego była porwała jego obecną, pobiegł ją uratować. A na...

więcej

Oglądałam w TV jakiś rok temu. Zaczyna się jak grupka małych chłopców idą w nocy z latarkami czegoś szukają. Jeden z nich wpada do dołu dość głębokiego, tam odnajdują zwłoki kobiet wiszących w foliowych opakowaniach. Sprawę prowadzi pani detektyw o kasztanowych włosach. Przy jednej z kobiet odnajdują łańcuszek z...

Witam w weekend ogladalem u kumpla film komedie ktora chyba ma juz kilka lat (amerykanska typowa
komedia) O dwoch braciach nieudacznikach , z czego jeden mlodszy od dziecka kamerowal rozne scenki itd,
mial olbrzymie archiwum.... musial wszystkiego sie pozbyc bo nastal jak jego dziewczyna robi laske jego
kumplowi...

więcej

pamięam tylko,ze na imprezie dziewczyna rozdeptała komuś okulary

Poza 17 again i tym filmem z Pittem C:

Witam, około półtory roku temu byłem w kinie. W czasie emisji reklam i trailerów zaintrygował mnie film, którego tytułu niestety nie pamiętam. W związku z czym pisze do was z zapytaniem wierząc, że ktoś będzie wstanie mi pomóc.

Trailer przedstawiał życie nauczyciela pewnej szkoły, Jego dom, pracę i inne perypetie....

więcej