Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

komedie ktorych nie bylo w kinach

1. Nacho Libre (Jack Black)
2. Napoleon Dynamite (John Heder nowa gwiazda w USA )
3. Ricky Bobby (Will Ferrell)
4. Anchorman-Legenda Telewizji (Will Ferrell)
5. Elf (Ferrell)
6. Longest Yard (remake z Sandlerem co prawda slaby, ale jaka obsada)
7. Old School ( Vince Vaughn,...

więcej

Cze
Poszukuje oryginalnego tytułu filmu "damsko męska rzecz" jak ktoś wie jaki jest to prosił bym o odpowiedz.

dzięki
dun1

Pomocy, od kilku lat chodzi mi po głowie kawałek filmu o ludziach z biura, sami dziwacy, jeden nawet przychodził do roboty, chociaż go dawno z niej wywalili, ktoś miał obsesję na punkcie swojego zszywacza, bohater był leserem. Pojawili się ludzie zrobić audyt kadrowy i zaproponowali leserowi że będzie kierownikiem....

Napiszcie co sądzicie o tym filmie,bo z mojego punktu widzenia ten film nie powinien nigdy ujrzeć światła dziennego..Ale może sie mylę.

Moim zdaniem filmy wyprodukowane w ostatnim czasie idą w tym samym kierunku!! Więkrzośc jest kręcona na zasadzie zachwycenia widza efektami specjalnymi,a fabóła schodzi na drugi plan,powinno być odwrotnie!!! Jakie jest wasze zdznie?!

Błagam, proszę, plizzzzzzzz zmiencie te koszmarne tło z gołymi (ocenzurowanymi) facetami.... to zapewne kolejna kiepska i naiwna komedyjka! nie wiem czym sie tu zachwycac a tym bardziej aby popadac w taka korupcje, bo reklama na najlepszej polskiej stronie o filmach jest bezcenna i za pewne duzo za nia zaplacili, tylko...

więcej

witam szukam tytułu filmu którego akcja toczy sie w Ameryce lat 80. rząd prowadzi politykę równości obywateli. w związku z tym dąży do tego aby każdy mieszkaniec miał taki sam poziom intelektualny, tym którzy wyróżniają sie inteligencją ponad normę zakłada sie na głowę opaski spowalniające myślenie. bohaterem jest...

Witam.
Mam pewien problem. Szukam pewnego filmu ale nie pamiętam jego tytułu. Może ktoś z was będzie umiał mi pomóc. Film opowiada historię pewnej grupy ludzi, żyjąc na jednej z ulic. Ich życie zmienia się gdy do pewnego starego domu wprowadza się pewna rodzina. Głową tej rodziny jest pewien doktor o (jak dobrze...

Czy ktoś mi może powiedzieć, czy jutro jest jakiś film dołączany do Gazety Wyborczej? A jeżeli tak, to jaki?? Z góry dzięki

Poszukuję filmu "Pogrzebany żywcem" oryginalny tytuł:Buried Alive II(TV)
z 1990 roku reż.Frank Daradont,scen.Mark Patrick Carducci.
Proszę o pomoz w zdobyciu tego filmu.Może ktoś z Was go ma lub wie jak i gdzie go zdobyć.
Jurek