Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje tytuły serialu do którego została użyta piose Shanii Twain ? Man I feel like a woman . Bardzo mi na tym zalezy

bardzo prosze o powazne odpowiedzi dzieki

Witam wszystkich forumowiczów!!!!!Czy ktoś z WAS interesuje się filmami karate np.z powiedzmy takimi aktorami jak:CYNTHIA ROTHROCH , RICHARD NORTON (przeważnie grali razem we filmach choć wiadomo niezawsze) , DON THE DRAGON WILSON , OLIVIER GRUNER , BILLY BLANKS , MATHIAS HIUES , BOLO YEUNG , JALAR MERCHI ,...

co to za film
lecial w kinie nocnym kilkanascie lat temu
opowiadal o malzenstwie ktore przeprowadzilo sie do malej amerykanskiej miejscowosci. byl tam cmentarz na ktorym bohaterka znalazla grob ze swoim imieniem i nazwiskiem. okazalo sie ze to jej poprzednie wcielenie ze byla czarownica; mieszkancy wioski ktorzy...

Uwielbiam filmy, w których dominuje taniec- musicale i inne tego typu.
Kto się na to pisze?
Napiszcie swoje ulubione filmy :).
Moje to:
-"Dirty Dancing"
-"Dirty Dancing 2"
-"Step up: taniec zmysłów"
-"Zatańcz ze mną"
-"Chicago"
pozdrawiam

No ludzie, lekka przesada.
Jak im sie nie podoba to nieakceptuja w ciagu godziny, a rozpatrywane, jak mniemam biernie albo calkiem zapomniane przez adminow mam jeszcze ze 2 filmy z detalami i 2 osoby. I dupa, nic sobie z tego nie robia, a znajac zycie jak sie zdecyduje zaakceptowac to okaze sie, ze juz to zrobili ale...

więcej

Czy ktoś może mi podać jakieś znaczące różnice pomiędzy książką, a filmem Andrzeja Wajdy? Dziekuje z góry!!!

akcja toczy sie na dzikim zachodzi. kobeta ubrana na czarno w welon i czarna suknie. przychodzi do niej czlowiek i poturbowuje ze kobitka trafia do szpitala. wiecej nie pamietam

Zna moze ktos jakies filmy o których jest mowa o kanibalach ??

Co sądzicie o kontynuacji filmu Miś? Czy jest on zatytułowany Ryś czy Rysio? Zdaję sobie sprawę że zapewne nikt go nie obejrzał ale co sądzicie o samym pomyśle kontynuacji?