Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jesli juz w internecie szukac w miare wiarygodnych ocen to ewentualnie www.imdb.com

filmweb to dobry portal, ale oceny filmow sa tu czesto komiczne

o GUTKU, a raczej o "promocji" wyżej wspomnianego filima,nie napiszę nic, szkoda mnie literek!
Proszę jeno, BŁAGAM [TAK!]o namiary. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
Muszę [czytaj: pożądam]obejrzeć.
Z góry dziękuję!!!
magivanda@tlen.pl

Niech ktoś mi powie jak się dodaje nowe filmy??

czy ktoś zna może wykonawce i tytuł piosenki ze zwiastunu filmu rozstania i powroty, z góry wielkie dzieki

użytkownik usunięty

Spotkaliście się kiedykolwiek z filmem, który był dobry w 100% dla każdego? Z tego co widać na filmwebie to nawet największe dzieła, filmy kultowe dla wielu ludzi mają negatywne opinie w stylu: "a bo głupi, nielogiczny, nudny, ja takich nie lubię, już w pierwszej minucie wiedziałem wszystko kto jest kim i w ogóle..."....

więcej

Podzielam zdanie Michała Koterskiego, że kino to magia, magia dla nas bez zbędnych pytań.

Zagubieni, Prison breake, Heros, Gotowe na wszystko, 4400 i wiele innych. Czy jest wśród Was ktoś kto ich wogule nie ogląda?

Dla mnie najgorszym horrorem jest "Dawn of the Dead" ("Świt żywych trupów"). Chyba jeszcze nigdy nie widziałem większej lipy. Ja w ogóle nie wiem, jak ten film można nazwać horrorem; prędzej to jest czarna komedia!

Możecie podać tytuły filmów o Stalinie (jeżeli są takie). Nie chodzi mi o filmy dokumentalne tylko, takie z prawdziwymi aktorami :D (fabularyzowane ? tak to się nazywa :D).

pozdro ;)

Wpiszcie tu swoje typy na filmy, które definitywnie nie powinny zostać nagrodzone Oscarem. Podajcie też dobre argumenty.
Dziękuję za odpowiedź.