Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jwsli widze jakis film i chce dodac do niego ciekawostke lub dodac jakis film gdzie jest link ktory pomaga szybko wejsc na person- film -update jestem tu od kilq dni wiec nie potrafie wszystkiego znalesc

POSZUKUJE MUZYKI Z FILMU DZIEWCZYNA Z SIĄSIEDZTWA TEJ CO BYŁA GRANA W TRAKCIE FILMU JAK KTOS ZNA JAKIES UTWORY TO PROSZE O POMOC DZIEKI POZDRAWIAM

Właśnie jestem świeżo po projekcji filmu "OPEN WATER" (OCEAN STRACHU) i powiem właśnie krótko - REWELACJA!!! Tylko jest jeden haczyk - film trzeba oglądać z pewnymi zasadami inaczej wyjdzie gówienko. 1) Olądać tylko w nocy. 2) Tylko samemu 3) Wczuć się zarąbiście w bohaterów. 4) Najważniejsze - OGLĄDAĆ TYLKO NA KINIE...

więcej

Co znaczy w adresach aktorów taki znaczek c\o.

pomocy mam miasteczko salem z 1979 na 1cd i brak napisów na sieci ich nie ma moze ktos posiada mój meil to djned@o2.pl dzieks

Bardzo prosze jesli ktos wie niech da znać.

Oglądając wszystkie nudne ekranizacje filmów epoki romantyzmu i pozytywizmu, którymi obecnie zasypuje nas telewizja zastanawiam się jak powinien wyglądać dobry film prezentujący twórczość tego okresu. Jak w filmie pokazać to wszystko co chcieli nam powiedzieć twórcy tych epok np. jak zrobić ciekawego Pana Tadeusza,...

więcej

Byl sobie taki film o malzenstwie, ktore dostało dom, ale okazalo sie na miejscu, ze nie ma domu, tylko kupa piachu, pod ktora jest czolg. On z tegoco pamietem pracowal w palacu slubow. Moze ktos ma jakis pomysl, co to moze byc?

Jakie znacie filmy o stylistyce snu? Albo filmy których tematem jest sen? Na razie przychodzi mi do głowy tylko Mulholland Drive

Uwielbiam film Moulin Rouge!Mogłabym go oglądac bez końca,ciągle od nowa.Mam do Was wielką prośbę,czy znacie jakąś stronkę poświęconą temu filmowi.Chciałabym skądś ściągnąć scenariusz do tego filmu,tapety,muzykę itp.Proszę o pomoc.Z góry dziękuję!
Justina