Jwsli widze jakis film i chce dodac do niego ciekawostke lub dodac jakis film gdzie jest link ktory pomaga szybko wejsc na person- film -update jestem tu od kilq dni wiec nie potrafie wszystkiego znalesc
POSZUKUJE MUZYKI Z FILMU DZIEWCZYNA Z SIĄSIEDZTWA TEJ CO BYŁA GRANA W TRAKCIE FILMU JAK KTOS ZNA JAKIES UTWORY TO PROSZE O POMOC DZIEKI POZDRAWIAM
Właśnie jestem świeżo po projekcji filmu "OPEN WATER" (OCEAN STRACHU) i powiem właśnie krótko - REWELACJA!!! Tylko jest jeden haczyk - film trzeba oglądać z pewnymi zasadami inaczej wyjdzie gówienko. 1) Olądać tylko w nocy. 2) Tylko samemu 3) Wczuć się zarąbiście w bohaterów. 4) Najważniejsze - OGLĄDAĆ TYLKO NA KINIE...
więcejpomocy mam miasteczko salem z 1979 na 1cd i brak napisów na sieci ich nie ma moze ktos posiada mój meil to djned@o2.pl dzieks
Oglądając wszystkie nudne ekranizacje filmów epoki romantyzmu i pozytywizmu, którymi obecnie zasypuje nas telewizja zastanawiam się jak powinien wyglądać dobry film prezentujący twórczość tego okresu. Jak w filmie pokazać to wszystko co chcieli nam powiedzieć twórcy tych epok np. jak zrobić ciekawego Pana Tadeusza,...
więcejByl sobie taki film o malzenstwie, ktore dostało dom, ale okazalo sie na miejscu, ze nie ma domu, tylko kupa piachu, pod ktora jest czolg. On z tegoco pamietem pracowal w palacu slubow. Moze ktos ma jakis pomysl, co to moze byc?
Jakie znacie filmy o stylistyce snu? Albo filmy których tematem jest sen? Na razie przychodzi mi do głowy tylko Mulholland Drive