Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Postanowiłem zrobić małe podsumowanie tematu sprzed kilu tygodni: http://www.filmweb.pl/Topic?id=298589&page=1. [www.filmweb.pl/Topic?id ...]
Wyniki prezentuje na moim blogu (http://www.filmweb.pl/User?id =162455)

mam pytanie - widziałam wczoraj zwiastun w kinie trylogii horrorów, ale zapomniałam tytułu - czy ktoś wie co to za za trylogia -bo chciałabym się więcej na ten temat dowiedzieć!

Hmm.. zastanawiam sie na co pojsc do kina, zeby bylo slodko i romantycznie. Ewentualnie, co sciagnac do domciu :) Macie jakies propozycje?

Jak w temacie, kogo ubustwiacie? Dla mnie Jack Nicholson i wszystko jasne. Jeśliby dla kogoś puścić po kolei Lśnienie, Lot nad kukułczym gniazdem i Schmidta albo Batmana (1. część), to na pewno w pierwszej 3 wymieniłby Nicholsona. (Jeśli jako 4 film powiedzmy Mechaniczną Pomarańczę to można od razu pokochać Stanley`a...

więcej

konkurs się skończył a wyników jak niema tak niema

if2Xc0AlHFq0
Kiedys widzialem w tv smieszna komedie i z checia bym ja obejzal ponownie ale nie znam jej tytulu. Calosc dzieje sie na typowym amerykanskim osiedlu, w zasadzie na jednej uliczce z domkami. Wprowadza sie tam dziwna rodzinka i sasiedzi zaczynaja ich szpiegowac. Wczesniej pies wykopuje z ich ogrodka ludzka...

więcej

Robimy sobie za 2 dni z qmpelą noc filmową... Więc czy znacie jakieś filmy, które są ciekawe, w miare dobre... no i takie przy których nie zaśniemy ;)?

Witam :D Czy miałby ktoś ochote na mała wymianę? Szukam "Grease", ale w dobrej jakości, a w zamian jakiś filmik ode mnie, według uznania :D

czy myślicie że trzecia część Gwiezdnych Wojen bedzie najbardziej kasowym filmem wszechczasów? Teraz prowadzi Tytanic coś ok 2 mld zarobił na świecie a drugi jest Władca Pierscieni ok 1,2 mld

Proszę was pomocy!! Mam mature ustną z polskiego we środe i nie oglądałem filmu "przedwiośnie" a u mnie w wypożyczalni nie ma go! I nie wiem jak sobie poradzić z tym pytaniem może ktoś mi pomoże?? Będe ogromnie wdzięczny za odpowiedź :) Podejmie się ktoś tego wyzwania?