Czy oejrzeliście film, który wg. Was był zrobiony przez noobów?? :d
PS. Noob to sktót od newbie. Jednym słowem czy zdarezyło sie wam oglądać totalną dziecinadę?
Witajcie mam pytanko o tytuł filmu (nawet leciał w TV) z Ch. Bronson'em w roli głównej. Nie wiem czy było to może Życzenia śmierci bo czytając po opisach tych filmów nie jestem nadal pewien. Motyw np był taki w tytule, który poszukuje, że ktoś zabijał policjantów itp i na końcu się okazało, że to była jakaś stuknięta...
więcej
Nie wiem jak Wy ale ja dzisiaj z wielka przyjemnoscia ogladalem jak Robert Kubica pokazuje swiatu klase wygrywajac drugi wyscig World Series by Renault i zajmujac w pierwszym 3 miejsce :D
Tak mi sie spodobalo ze nabralem wielekiej ochoty na dobre filmy (czyt. przeciwienstwo "Szybcy i wściekli" i innne tego rodzaju...
Ostatnio bardzo wciągnęły mnie krótkie filmiki zrobione technologią FLASH. Tych krótkich animacji jest sporo w sieci. Co wy sądzicie o takich filmikach? Macie jakieś ulubione?
Pozdrawiam wszystkich, STING K.
Mam ogromna prosbe, jakie znacie filmy, które traktuja lub przemycaja w swej tresci hasla propagandowe? Najbardziej zalezaloby mi na wspolczesnych tytulach ale nie tylko..."Film jako narzedzie propagandy politycznej" to temat mojej pracy licencjackiej. Wszystkim, ktorzy moga mi pomoc serdecznie dziekuje.
Film jest z lat 80 załoga okrętu wpływa w ogromną magnetyczną anomalię kiedy się budzą okazuje się że sie przenieśli w czasie czy cuś ja ten film widziałem dawno na słabej kopi kiedy był szał na magnetowidy dlatego nie wiele pamiętam .
I dlatego porszę was o pomoc. To był chyba miniserial, albo nawet seriał, nie wiem. Opowiadał o dziewczynie, która od najmłodszych lat kochała samoloty, i jako dorosła już kobieta zostaje lotnikiem, zakochuje się w swoim nauczycielu "latania". Pamieta ktos ten film?