Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.

[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie

xsas

TAK!

xsas

TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wszystkich interesuje co akurat oglądają znajomi i jak to oceniają. Czasami można spojrzeć czy coś z tych info nas interesuje, ale nie ciągle! Poza tym te kolory... oczy bolą nawet przy ciemnym świetle. Kiedyś było jasno i wyraźnie rozdzielone co jest co, a teraz wszystko zlewa się w jedną wielką papkę.

W kokpicie fajne było to, że mogłam sama 'oczkami' decydować co najbardziej w danej chwili chcę oglądać i ile jeszcze odcinków mi zostało. Wchodząc na zakładkę 'seriale' na pierwszym miejscu mam info, że zostało mi do obejrzenia jeszcze 8 odcinków + x sezonów serialu, którego dostępne odcinki już widziałam i oceniłam, a nowe nawet nie miały premiery! I jak tu się ogarnąć w temacie?

xsas

TAK

xsas

tak

tomek2514

TAK!

xsas

Tak

xsas

tak

xsas

Tak, tylko czy to coś zmieni...

xsas

TAK!!

Gevelka

Tak.

xsas

tak

xsas

tak

Plebanov

TAK, po strokroć tak.

xsas

TAK

xsas

TAk

xsas

TAK

xsas

TAK! Teraz już wyłączyli go na amen. Nie ma to jak pozbawić użytkowników kilku najbardziej przydatnych funkcji. :/

xsas

wygląda jakby 95% było na tak - więc na złość użytkownikom portal zrobił odwrotnie - nie rozumiem tego...

Greg_Kmk

A czy kiedykolwiek administracja filwebu liczyła się ze zdaniem użytkowników?

Dadelog

Wcześniej się za bardzo tutaj nie udzielałem aż do czasu ustalenia "kokpitu" - ale z twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie. Zakładka "Mój filmweb" mnie zbytnio irytuje , więc zmieniam na coś innego - trudno

Greg_Kmk

To było tylko pytanie retoryczne, ale administracja filmwebu już od dawna ma gdzieś zdanie użytkowników i zbyt często zapomina, że to my tworzymy ten serwis, a bez nas ta strona nie istnieje. Dlatego powinni bardziej liczyć się z naszym zdaniem, bo jak tylko pojawi się jakaś alternatywa dla filmwebu to wiele osób bez żalu przeniesie się na stronę, która jest tworzona dla użytkowników, a nie wyłącznie dla korzyści finansowych właścicieli serwisu...

xsas

tak

xsas

3xTAK

xsas

No i redakcja Filmwebu kompletnie nie liczy się ze zdaniem użytkowników...
Dla chętnych, i chcących by redakcja poznała co użytkownicy o tym myślą, proponuję słać maile i spamować skrzynki osób z redakcji:

http://www.filmweb.pl/editorial
http://www.filmweb.pl/publisher

Bo to chyba jedyny jako taki sposób na kontakt z osobami za to odpowiedzialnymi.

xsas

No i ankieta poszła w próżnię, bo dzisiaj kokpit został już definitywnie usunięty. Jak widać, dla administracji filmwebu wola większości użytkowników nie ma żadnego znaczenia.
Powinni tylko być konsekwentni we wprowadzaniu tych wszystkich zmian, które trafiają chyba wyłącznie w gusta administracji i zmienić nazwę "Mojego filmwebu" na "Filmbook admina", bo z filmwebem przyjaznym oraz wygodnym dla użytkownika to ta strona ma już coraz mniej wspólnego...

xsas

Tak.
Jeszcze kilka minut temu mogłem wejść na stary kokpit. Właśnie go wyłączono.

xsas

T A K właśnie zniknął. Oddajcie stary kokpit.

DzerY

TAK

xsas

tak

xsas

TAK

Nowy kokpit jest do bani, na siłę wymuszają przeklikiwanie się przez podstrony swoich seriali. Co mnie obchodzą oceny moich "znajomych"?!

xsas

TAK!!!!!!!!!!!!!!

xsas

tak

tytus_77

TAK!

xsas

tak

xsas

TAK, niech wróci!

xsas

TAK

xsas

Tak

kKahlan

tak

ewelina358

tak!! ja chce stary kokpit!!

xsas

TAK

xsas

TAK

xsas

TAK

xsas

tak

xsas

tak!! ja chce stary kokpit!!

użytkownik usunięty
xsas

TERAZ TUTAJ POLECAM SPAMOWAĆ :) MOŻE TAM PRZECZYTAJĄ

http://www.filmweb.pl/user/filmweb/blog/565244-Wyb%C3%B3r+koloru+t%C5%82a+na+now ych+stronach+Filmwebu

xsas

TAK

xsas

TAK

xsas

Tak