Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.

[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie

xsas

Tak

xsas

TAK

xsas

TAK

xsas

NIE

xsas

Tak, stary kokpit był boski,a teraz nic nie można znaleźć ;/

xsas

Tak

xsas

TAK!

xsas

TAK!! STARY KOKPIT BYŁ NAPRAWDĘ DOBRY A TO CO JEST TERAZ TO JAKIŚ CHŁAM :/

xsas

tak

xsas

TAK

xsas

TAK

xsas

1 - Tak

xsas

TAK

xsas

Przecież to jest jedna wielka bujda na kółkach prowadzona przez niedojrzałe dzieciaki. Jeżeli ktoś z ekipy Filmwebu odpisuje, że dawna szata prawie żadnemu użytkownikowi się nie podobała to przecież niż tylko zakopać zanim złoży jaja. Ludzie, nie widzicie jak oni nami wszystkimi manipulują? Robią co chcą, tworzą własne wersje i argumenty i zwalają wszystko na nas. Niech to mądre "coś" co tak odpisało, pokaże jakieś statystyki albo jakiekolwiek inne dowody na to, że ludzie narzekali na stary kokpit. POKAŻ TO KŁAMCO WIEŚNIACKI.
Prawda jest taka, że istnieje sobie grupa młodych, niedoświadczonych ludzi, prawdopodobnie po medycynie, zamkniętych w pokoju przed ekranem i dostają pieniążki za to co robią. A od tamtej strony i oczywiście za pieniążki zrobi się wszystko. To nie jedyna strona, nie jedyny portal ale nie jedyni ludzie, którzy tak pracują... kłamiąc i robiąc po swojemu. Witamy w Polsce :)

użytkownik usunięty
xsas

Gdzie jest do chuja stary kokpit? Zamiast tego mam pustą stronę facebooka. Ktoś nie pomyślał, że nie każdy chce łączyć konta? Ci co nie łączą zostali pozbawieni wszystkiego. Zamiast strony z dodatkami jest pustka.

Jak zwykle administracja wie lepiej. Szkoda tylko, że ten wątek obrazuje co innego.

xsas

HELL YEAH!

TAK, do jasnej cholery!

W tym nowym Filmwebie nawet nie widzę rubryki z zaległymi odcinkami, których jeszcze nie widziałam !

invisiblefairy

ja tez !! chce stary kokpit, ten to jakies nieporozumienie

annsaav

mam to samo!!! nie wiem kto to wprowadził, ale jest tak beznadziejny, że brak słów...

xsas

Tak

xsas

Jak obiecałem tak obiecałem. Od jutra przenoszę oceny na inny serwis.

donmaslanoz14

Ja postanowiłem, że za żadne skarby nie będę otwierał strony "Mój filmweb". Jeśli chcę zobaczyć co oglądali moi znajomi to po prostu wchodzę na ich profil. Gadżet "NIE PRZEGAP W TV" również w "moj filmweb" został usunięty lub też pozostała jego marginalna część. Admini robią sobie kpine z użytkowników i wciskają usilnie nowe rozwiązania, które są krokiem wstecz a nawet dwoma.

djadamus

W efekcie jednak zapewniasz im kilkakrotnie większą liczbę wejść (kilka stron użytkowników vs jeden kiepski zastępca asystenta).

Jedynym liczącym się protestem byłoby ograniczenie FW do minimum - krótkie logowanie dla sprawdzenia powiadomień, ocenienia kilku filmów i log out. Materiały video oglądać na YT, newsów szukać u konkurencji, a w asystenta klikać tylko na ikonkę u góry strony - bez otwierania tego czegoś w nowej karcie. Im mniej kart otworzysz, tym mniej reklam FW wyświetli, a tym samym cena reklamy na stronie spadnie i ograniczy zyski portalu.

Khaosth

Szczerze powiedziawszy, to osobiście (gdy istniał kokpit) nie miałem adblocka, jednak po tym gdy go (kokpit) usunęli, tak cały czas mam adblock załączony - reklam im nie nabiję, a i po serwisie nie biegam, więc i wejść za dużo nie mają z mojej strony. W każdym razie tutaj w zasadzie nie ma już co trzymać.

xsas

Co to za tępy chooj wymyślił to łączenie z facebookiem, a jak ja nie mam tego badziewia to co?! No cóż przyszedł czas na pożegnanie się z tym serwisem, idiotyczna zamian kokpitów też nie pomogła. Mam nadzieję że zdechniecie w męczarniach!

xsas

Tak

xsas

No i cóż, jak widać zdanie użytkowników ma tutaj najmniejsze znaczenie.

TAK - dla formalności...

xsas

TAK

xsas

TAK!

xsas

Tak, jeśli stary kokpit nie wróci przestaje tu zaglądać bo kokpit to jedyna rzecz dla jakiej tu wchodziłem

Filipeek

Chyba się dołączę, szkoda trochę moich głosowań. Traktowałem filmweb jako portal wiedzy, notatnik, wyszukiwarkę filmów na wieczór.

Oduczyłem się przeklinać i zaciskałem zęby na widok durnych reklam na całą stronę, takich jak dzisiaj o telefonach. Przetrawiłem z wielkim bólem zmianę starego interfejsu na nowy, chociaż pogorszyło to jego czytelność.

Lecz nie mogę .urwa przeboleć tego badziewiarskiego, durnego do potęgi podejścia z łączeniem portali z fejsgównem.
Oświadczam wszem i wobec, że .huj mnie obchodzi czy jakiś znajomy film lubi czy nie. Co to ma zresztą wspólnego z własną analizą obrazu? Po co to komu? Wytłumaczcie mi jak debilowi, po co mi ta wiedza i po co właściciele filmwebu to robią ?

FW: oddajcie normalny kokpit, zanim ludzie przejdą na serwis konkurencyjny, a Wy skończycie jak naszaklasa.

xsas

tak

xsas

TAK!!!!!!!!

xsas

TAK

xsas

TAK

xsas

tak

xsas

późno ale tak

xsas

Tak!

xsas

A może gdyby tak zebrać tu jakąś rekordową liczbę lajków... Choć w sumie przywrócenie kokpitu i tak podchodziłoby pod cud

xsas

Tak