Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.

[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie

xsas

tak

xsas

tak

xsas

tak

xsas

TAK nie podoba mi się ten nowy kokpit jest strasznie irytujący żadnej informacji nie mogę znaleźć poprzedni był lepiej czytelny ale pewnie i tak nie weźmiecie naszych odczuć na temat nowej szaty pod rozwagę na siłę próbujecie nas uszczęśliwiać

xsas

TAK

xsas

Tak, tak, tak i jeszcze raz TAK!

xsas

TAK

xsas

Tak

xsas

TAK!!!

xsas

TAK !

xsas

1

xsas

TAK

xsas

TAK

xsas

tak

xsas

TAK

xsas

Tak.

xsas

TAK

xsas

TAK

xsas

Tak!

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

TAK ! Ten nowy jest mało czytelny.

xsas

Tak

xsas

TAK

xsas

Oczywiście że tak. Ch...j w dupe dla nowego image'u.

xsas

tak

xsas

TAK

xsas

tak

xsas

Tak.

xsas

tak

xsas

tak

xsas

Tak

xsas

tak

użytkownik usunięty
xsas

TAK

chociaż nie wiem czy to coś da ;/

xsas

TAK

xsas

Tak

xsas

TAK

xsas

tak

xsas

Tak

xsas

Tak, jestem za pozostawieniem starego kokpitu. Skoro już olali sprawę upośledzającego wzrok białego koloru, to niech chociaż ten kokpit zostanie.

xsas

Tak

xsas

tak

xsas

TAK ! , albo stary wyglad albo w opcjach do wyboru, strona nie zachęca już do częstych odwiedzin

mirkko

Tak! Ilość osób opowiadających się za przywróceniem NORMALNEGO wyglądu powinna dać sporo do myślenia Twórcom.

malwinka093

mysle że twórcy mają niewiele do powiedzenia w tym temacie. ich samych pewnie zalewa. dostali rozkaz z góry i tyle. pytanie czy korzyści z 'mobilnych użytkowników" przewyższy inne straty

xsas

tak

xsas

Tak

xsas

tak

xsas

tak

xsas

tak, nowy wygląd jest najtragiczniejszą rzeczą jaka mogła przytrafić się temu zacnemu portalowi.