Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.

[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie

xsas

TAK

xsas

Tak

xsas

TAK

xsas

A ten nowy jak ma wyglądać i jakie mam mieć funkcje?
Czy może chodzi o ta nową szatę graficzną której przydało by sie więcej kolorów i kilka kresek oddzielających poszczególne kolumny.

mr_freeman

Tak wygląda nowy http://www.filmweb.pl/my

nikike

Do dupy wygląda, jak facebook. Kogo to obchodzi co tu znajomi robią których nawet nie znamy stary kokpit jest super i niech taki pozostanie bez zmian

mr_freeman

Nowy jest częściowo "rozbity" po różnych zakładkach (zapewnie by był większy wpływ z reklam - klikalność)
Zamiast więc wszystkiego w jednym miejscu i jednej reklamy, trzeba chodzić po stronie jeśli chce się coś sprawdzić z starego kokpitu i nabijać kabzę FW (chyba, że się ma AdBlocka, do którego w obecnej sytuacji chyba nie trzeba nikogo zachęcać)

użytkownik usunięty
xsas

Tak.

xsas

tak, oczywiście,że tak

xsas

Tak!

xsas

Tak

xsas

TAK

xsas

Tak

xsas

TAK!

xsas

tak

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

TAK!!

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

TAK

xsas

TAK

xsas

tak, nowy jest gorszy nawet od nowego systemu mbanku ...

xsas

tak!

użytkownik usunięty
xsas

TAK!

xsas

tak

xsas

Tak.

xsas

Tak.

neknominator

Tak, bo ci gorzej trollować, trollu?

RAC_79

Pytasz mnie, bo ci gorzej trollować, trollu?

neknominator

Pyta moja skromna osoba, szanowany użytkownik portalu Filmweb, trollu.

RAC_79

Tak, jestem Szanowany, tak pytałem, trollu, coś jeszcze?

neknominator

Naucz się czytać ze zrozumieniem, trollu.

RAC_79

Umiem czytać, nazi-trollu, a ty mi już tu nie odwracaj kota ogonem i nie zaśmiecaj swoim nazi-spamem kolejnego tematu.

neknominator

Jako szanowana osoba tego portalu zaprzestaję konwersacji z twoją osobą, trollu.

RAC_79

Bardzo się cieszę. Może w końcu, nazi-trollu, przestaniesz i tu spamować.

neknominator

^ Bardzo dobry autodiss. Wreszcie czegoś się nauczyłeś.

RAC_79

Najlepszy autodiss był w twoim wydaniu, nazi-trollu, bo nie ma to jak nazi-troll wyzywający innych od trolli i spamujacy przy tym temat dotyczący ankiet.

neknominator

-Jesteś gupi trollu.
-Nie, to ty jesteś gupi trollu.
-Nie, bo ty jesteś gupi trollu.
-Ja jestem mondry i szanowany ty gupi trollu.
-Ja jestem mondrzejszy ty jesteś gupi gupi trollu.
-No chyba ty.
-No chyba tfoja stara.
Już pamiętam za co tak uwielbiałem filmweba przed jego totalnym rozwaleniem. :P

xsas

TAK

xsas

TAK - niech stary kokpit wróci jako opcja na stałe, to była najlepsza funkcjonalność tego serwisu - wszystko w jednym miejscu!!

xsas

Tak

xsas

TAK !!!!!!

xsas

1) Tak

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

TAK

jeśli nie wróci kokpit (i kilka innych funkcji, których uzywałam, a o które też burzą się ludzie), zlikwiduję konto w styczniu - nie zamierzam mieć kinowego fejsbuka; w dodatku zapchanego dziesiątkami reklam na każdej stronie :/

użytkownik usunięty
sirena

popieram w całej rozciągłości