Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.
[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie
A ten nowy jak ma wyglądać i jakie mam mieć funkcje?
Czy może chodzi o ta nową szatę graficzną której przydało by sie więcej kolorów i kilka kresek oddzielających poszczególne kolumny.
Do dupy wygląda, jak facebook. Kogo to obchodzi co tu znajomi robią których nawet nie znamy stary kokpit jest super i niech taki pozostanie bez zmian
Nowy jest częściowo "rozbity" po różnych zakładkach (zapewnie by był większy wpływ z reklam - klikalność)
Zamiast więc wszystkiego w jednym miejscu i jednej reklamy, trzeba chodzić po stronie jeśli chce się coś sprawdzić z starego kokpitu i nabijać kabzę FW (chyba, że się ma AdBlocka, do którego w obecnej sytuacji chyba nie trzeba nikogo zachęcać)
Umiem czytać, nazi-trollu, a ty mi już tu nie odwracaj kota ogonem i nie zaśmiecaj swoim nazi-spamem kolejnego tematu.
Najlepszy autodiss był w twoim wydaniu, nazi-trollu, bo nie ma to jak nazi-troll wyzywający innych od trolli i spamujacy przy tym temat dotyczący ankiet.
-Jesteś gupi trollu.
-Nie, to ty jesteś gupi trollu.
-Nie, bo ty jesteś gupi trollu.
-Ja jestem mondry i szanowany ty gupi trollu.
-Ja jestem mondrzejszy ty jesteś gupi gupi trollu.
-No chyba ty.
-No chyba tfoja stara.
Już pamiętam za co tak uwielbiałem filmweba przed jego totalnym rozwaleniem. :P
TAK - niech stary kokpit wróci jako opcja na stałe, to była najlepsza funkcjonalność tego serwisu - wszystko w jednym miejscu!!
TAK
jeśli nie wróci kokpit (i kilka innych funkcji, których uzywałam, a o które też burzą się ludzie), zlikwiduję konto w styczniu - nie zamierzam mieć kinowego fejsbuka; w dodatku zapchanego dziesiątkami reklam na każdej stronie :/