Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.

[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie

xsas

TAK!
Teraz nie da się normalnie przeglądać, razi w oczy xd

xsas

tak

xsas

TAK TAK TAK TAK ...

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

Tak.

xsas

Tak

xsas

TAK!!!|Stary kokpit był bardziej czytelny i nie oślepiał.

xsas

tak, nie mam facebook'a i nie chce się chwalić filmami, oceniam je dla siebie i filmweb.pl, Chce mieć kontrole nad tym co widziałam jakie odcinki w serialach a jakie nie, w jednym miejscu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xsas

TAK

kylsonn

Tak

xsas

TAK!!! I niech wreszcie ktoś weźmie to pod uwagę!!!

xsas

TAK

xsas

TAK!

xsas

TAK! Nie chcę kolejnego Facebooka...

xsas

stary był o wiele lepiej czytelny.

xsas

tak

xsas

T A K !!

xsas

TAK!! jak najszybciej!!

xsas

TAK

xsas

TAK !

xsas

TAK!

xsas

Tak.

xsas

Zdecydowanie TAK

xsas

TAK

użytkownik usunięty
xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

TAK!

xsas

Tak.

xsas

Tak

xsas

tak

xsas

TAK
Szczególnie chce zachować informacje o nadchodzących odcinkach seriali, które aktualnie oglądam. I informacje ile mam zaległych odcinków do obejrzenia.
Jeden facebook już jest i starczy. A to jak kto ocenia inne filmy i kiedy to zrobił mnie kompletnie nie interesuje...

xsas

tak

xsas

Tak

xsas

TAK, TAK i jeszcze raz TAK.

xsas

Tak + możliwość wyboru między starą czytelną, a nową paskudną skórką.

xsas

TAK.

xsas

Hhahaahaha, 8 stron na TAK a Administracja i tak wykłada na nas ch* :D Co za cwele i niedouki :D

xsas

tak

xsas

Tak.

xsas

Tak

xsas

TAK!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że wyślesz tą ankietę do redakcji?

użytkownik usunięty
xsas

Tak. W tym nowym niewiele widać.

xsas

Tak

xsas

Rozsyłam Twoja ankietę na fora seriali żeby więcej ludzi ją zobaczyło, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko?

bluescreens

Bynajmniej, jestem jak najbardziej za - zwłaszcza, że udzielają się raczej aktywni użytkownicy, a nie tacy co wejdą raz lub dwa razy na rok, przez co administracja stwierdzi, że kokpitu mało kto używał...