Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.
[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie
Tak.
Na nowy wcale nie wchodzę, a skrót zrobiłem sobie prosto do profilu, żeby nie oglądać tego czegoś...
Tak, ja też jestem za starym filmwebem! Ewentualnie ludziom wybór - dwa interfejsy w ustawieniach. Prawdopodobnie i tak zostaniemy olani, stwierdzą, że chwilę się pooburzamy a i tak korzystać będziemy.
TAK
+ nie obraziłabym się gdyby przywrócili rozdzielenie filmografii na seriale i filmy. filmweb próbuje się upodobnić do imdb a kocham filmweb właśnie za to że nie przypomina imdb ani w calu.
TAK! Albo przynajmniej możliwość wyboru jednego albo drugiego. Ten jest strasznie biały, oczy bolą po kilku minutach przeglądania. Wszystko jest pomieszane. Tragedia!
Jeszcze tylko dopiszę, że powinna być opcja/druga "skórka" do wyboru. Najlepiej w ciemnej szacie graficznej.
I wszyscy byliby szczęśliwi ;)
tak
to co się teraz dzieje to jakiś dramat
co mnie obchodzi, ze mój znajomy ocenił rolę Juda Law w filmie XY na 7?
raczej obchodzi mnie jaką ocenę wystawił mu za całokształt!
Tak. Obecnie (wg nowego układu) mam na pierwszej stronie wielką reklamę Facebooka, z którego nie korzystam i nie będę korzystał. Nie wiem jaki interes ma w tym Filmweb, żeby reklamować FB...
Zdecydowanie wybieram stary kokpit.
TAK!
Może nie jest idealny, ale zdecydowanie bardziej użyteczny od tej nowej "mobile phone" wersji, która na dodatek ze swoimi wielkimi literami i zamazanym obrazem wygląda jak jawna dyskryminacja korzystających z czegoś większego niż smartfon.
Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale portal i tak ma użytkowników w d.... tak jak np allegro które wprowadza dokładnie takie same zmiany na "lepsze". Szkoda.
TAK!!
chryste co oni zrobili z tym portalem?? ten nowy kokpit jest beznadziejny! nic tam nie ma w sumie, poza tym jak ocenili filmy moi znajomi co mnie naprawde g obchodzi!
Nie, ale jak komuś odpowiadał to niech pozostawią takową opcję w menu i tyle. Niech każdy używa co lubi, nie trawię narzucania czegokolwiek komukolwiek.