Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.
[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie
Pozwolę sobie dodać moje skromne: "tak" ;)
W tym nowym wszystko jest za wielkie. Nie wystarczy już rzut oka żeby wszystko widzieć. Co było dla mnie najważniejsze miałam pod ręką. A teraz kicha :/
TAK!!!!! to co teraz jest to nie mój filmweb tylko filmweb moich znajomych i zdecydowanie mi nie odpowiada i jak widzę również innym
tak
Interesują mnie nadchodzące odcinki, rekomendacje na podstawie moich ocen i repertuar kin. Co oglądali znajomi jest dla mnie informacją czwartorzędną.
Jestem za pozostawieniem starego wyglądu. Bardzo mi w nowej wersji brakuje np. informacji przy tytułach filmów które zajmują miejsce w rankingach :((
właśnie, nie ma np. widocznej oceny filmu co jest bardzo niewygodne i trzeba wyszukać film by dopiero tam ujrzeć oceny. Ehh
tak, ale...
Kokpit odchodzi do historii i zostanie wyłączony na początku 2015 roku
czyli gdzie mamy uzytkownikow?
Tak.
Proponuję też napisać jakąś oficjalną petycję. Ciekaw jestem jak wtedy zareagowaliby administratorzy portalu.
Tak! Ten nowy to jakiś dramat... najgorszy wygląd Filmwebu ze wszystkich dotychczasowych...